KESÄLEIRIT 2018

Junnuleirit on tarkoitettu jo ratsastuksen perusteet osaaville heppahulluille, jotka haluavat oppia tuntemaan islanninhevosia ja ratsastamaan tölttiä. Aiempaa tölttituntemusta ei tarvita! Näillä leireillä ratsastetaan yhteensä n.10 tuntia kentällä ja maastossa toiveet huomioiden max. 6 ratsukon tasoryhmissä. Jokaiselle tarjotaan mahdollisuus oman hoitohevosen kanssa harjoitella viikon ajan hevosesta huolehtimista ja opetellaan (islannin)hevosasioita tekemällä ja elämällä tallielämää. Vanhempien leirillä perinteisesti tehdään myös yövaellus ja leiriin kuuluu myös leirikisa.
Hinta sisältää täysihoidon herkullisine kotiruokineen, majoitus, ohjelmat ja ohjauksen, tapaturmavakuutuksen sekä alv:n.

Pikkujunnuleirit on tarkoitettu vähän ratsastaneille tai vasta ratsastukseen tutustuville 8-12vuotiaille lapsille. Leiriohjelmaan kuuluu kaksi ratsastustuntia päivässä  max.6 ratsukon tasoryhmissä, paljon hevostenhoitoa ohjatusti sekä heppa-aiheista askartelua.
Hinta sisältää täysihoidon herkullisine kotiruokineen, majoitus leirimökeissä, ohjelmat ja ohjauksen, tapaturmavakuutuksen sekä alv:n.

Tenavaleiri toteutetaan kahden päivän mittaisena päiväleirinä, yöksi kotiudutaan omaan sänkyyn, leiri soveltuu vähintään 6 vuotiaille. Leirillä tutustutaan hevosten hoitoon ja ratsastuksen alkeisiin taluttajan kanssa, askarrellaan ja puuhaillaan heppajuttuja porukalla. Hinta sisältää lounaan ja reilun välipalan, ohjelmat ja ohjauksen tapaturmavakuutuksen ja alv:n.

Maastoleiri on tarkoitettu  vähintään 3 vuotta ratsastaneille yli 12-vuotiaille hyvän ratsastustaidon omaaville hevostelijoille. Ohjelmassa on pääosin maastoilua erimittaisilla retkillä, yövaellusta ja retkieväitä unohtamatta. Töltin ratsastukseen opastetaan eikä aiempaa askellajikokemusta siis tarvita. Ratsastusta on kokonaisuudessaan reilut 10 tuntia ja hevosten hoitoa hevosten tarpeiden mukaisesti.
Hinta sisältää täysihoidon herkullisine kotiruokineen, majoitus, ohjelmat ja ohjauksen, tapaturmavakuutuksen sekä alv:n.

Askellajitreenileiri on jo jonkin verran askellajikokemusta omaavien harjoitusleiri jossa jokainen pääsee leirin ajan treenaamaan ja huolehtimaan "omasta" issikasta sekä ohjatuilla tunneilla max. 4hengen ryhmässä ja kahden hengen valmennustunneilla.  Ratsastusta on päivässä 2,5h, tutustutaan askellajikisaamiseen, harjoitellaan lastaamista ja leirin päätteeksi kisataan kuin tölttimestarit konsanaan!

Hinta sisältää täysihoidon herkullisine kotiruokineen, majoitus, ohjelmat ja ohjauksen, tapaturmavakuutuksen sekä alv:n.

Perhe - leiri on tarkoitettu heppahulluille lapsille ja äidille, isälle, kummille tai vaikka mummille! Yhteistä aikaa mukavan harrastuksen parissa ohjatusti. Mahdollisuus oman hoitohevosen kanssa harjoitella kolmen päivän ajan hevosesta huolehtimista ja opetellaan (islannin)hevosasioita tekemällä ja elämällä tallielämää sekä ratsastustunneilla kahdesti päivässä. 
Hinta on per henkilö ja sisältää täysihoidon herkullisine kotiruokineen, majoitus, ohjelmat ja ohjauksen, tapaturmavakuutuksen sekä alv:n.


Sennuleirit on tarkoitettu vähintään täysi-ikäisille ratsastajille, jotka haluavat nauttia hevostelusta rennossa seurassa ja nauttia vapaa-ajastaan. Leiri on vahvasti maastopainotteinen ja sisältää n. 9h ratsastusta. Herkulliset juusto-viini - illalliset, brunssit, retkilounaat erämökillä ja muut suussasulavat ruoat kruunaavat leirin, puhumattakaan saunaillasta paljussa lojumisineen! Aiempaa tölttituntemusta ei tarvita mutta perusratsastustaidot oltava hanskassa turvallisuussyistä maastoilun takia.
Hinta sisältää täysihoidon ruokineen, majoitus, ohjelmat ja ohjauksen sekä alv:n. HUOM. Omat juomat mukaan! ;) Järjestetään myös tilauksesta min. 6 hengen ryhmille.

Omatoimileiri tarkoittaa leirimökin vuokrausta itsenäiseen asumiseen ja ratsastukset varataan erikseen toiveiden mukaisesti juuri niin paljon kuin haluat! Leirimökin keittiö on täysvarusteltu, majoitustilaa löytyy kesäaikaan 10-12 hengelle, talvella 4-6 hengelle. Käytössä reilun kokoinen sauna ja suihkut sekä palju. 


Varaukset

Varaukset tehdään yhteydenottolomakkeella. Varausta varten kerro nimesi ja yhteystietosi (alaikäiseltä vanhemman yhteystiedot), syntymävuotesi, mille leirille olet ilmoittautumassa ja lyhyt kuvaus aiemmista hevoskokemuksistasi. Laita ilmoittautumiseen myös mahdolliset tiedot allergioista ja sairauksista. Kun varauksen tiedot on vastaanotettu, saat sähköpostiisi vahvistuksen jossa on ohjeet varausmaksun maksamiseen. Varaus on voimassa vasta kun varausmaksu on maksettu tallin tilille. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Erityisruokavaliot

Erityisruokavaliot saatavilla 20€ lisähintaan/viikko, laktoosittomuus kuuluu normaaliruokiin. :)

Sisaralennus

Sisaralennusta saa saman perheen toinen, ja vaikka kolmaskin lapsi, 20€/leiriläinen.

Tuplaleiri-alennus

Saat alennusta 20€ saat osallistumalla kahdelle leirille saman kesän aikana. Alennus tulee molemmista leireistä!


Varaa leiri joko soittamalla Piia/040 7366 066 tai s-postitse info( a )tallibaldur.com