Kesäleirit 2022

6.-10.6. Junnuleiri 10-12v

20.-22.6. Lasten leiri

 

Baldur:in junnuleirit sopivat heppahulluille junnuille joilla on perustaidot jo kutakuinkin on hanskassa tai ainakin alkeiskurssin taidot hallussa.

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä hevosten ruokintaan, lääkintään, kouluttamiseen ja vaikkapa kisavalmisteluihin tutustuen. Ratsastustunneilla ratsastetaan kentällä, maneesissa tai maastossa tasoryhmissä ja ohjelmassa on askellajiratsastuksen lisäksi esteitä, metsäretkiä, leikkitunti tai voidaan mennä ilman satulaa.

Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän ja iltanuotio laavulla tai saunailta järven rannassa rauhoittaa mukavasti. Leirillä majoitutaan Kaaron koululla yhteismajoituksessa joten oma makuupussi ja tyyny tarvitaan mukaan! Leireillä on ympärivuorokautinen valvonta ja leiri-isosina toimivat tallin kokeneemmat junnut.

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 360€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu 10-12 ensin ilmoittautunutta.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066/Piia. Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, ikä, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, ratsastuskokemus sekä ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat(sairaudet). Muista kuin allergioista johtuvista erityisruokavalioista veloitetaan 30€ lisämaksu.

20.-22.6. Lasten leiri 8-10v

Baldur:in lasten leiri sopii heppahulluille lapsille joilla ei vielä ole hurjasti kokemusta hevosten kanssa toimimisesta tai ovat vasta aloittamassa harrastusta.

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä hevosten ruokintaan ja hoitamiseen, irtojuoksuttamiseen ja poniagilityyn perehtyen. Ratsastustunneilla ratsastetaan kentällä, maneesissa tai maastossa tasoryhmissä ja ohjelmassa on ratsastuksen alkeita tai perusteita pohjataitojen mukaisesti.

Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän ja iltanuotio laavulla tai saunailta järven rannassa rauhoittaa mukavasti. Leirillä majoitutaan Kaaron koululla yhteismajoituksessa joten oma makuupussi ja tyyny tarvitaan mukaan! Leireillä on ympärivuorokautinen valvonta ja leiri-isosina toimivat tallin kokeneemmat junnut. Leirille voi osallistua myös päiväleirinomaisesti yöpyen kotona.

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 270€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu 10-12 ensin ilmoittautunutta.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066/Piia. Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, ikä, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, ratsastuskokemus sekä ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat(sairaudet). Muista kuin allergioista johtuvista erityisruokavalioista veloitetaan 30€ lisämaksu.

AIKUISTEN LEIRIT

 22.-24.7. HELLELEIRI LEIDEILLE

 Viikonlopun mittainen irtiotto ihanien issikoiden parissa ratsastaen, nauttien ihanien naisten seurasta, maittavat ruoat valmiina pöydässä ja takuulla vatsalihaksia herättelevää naurua. Tälle leirille on mahdollista saada myös ekstrahemmottelua hieronnasta ja saunailta paljuineen ja pulahduksineen mereen kuuluu tietenkin osana ohjelmaa!

29.-31.7. PITSILEIRI LEIDEILLE

Viikonlopun mittainen irtiotto ihanien issikoiden parissa ratsastaen, nauttien ihanien naisten seurasta, maittavat ruoat valmiina pöydässä ja takuulla vatsalihaksia herättelevää naurua. Ihan kiireettömäksi ei leiriä voida luvata sillä Rauman Mustan Pitsin Yöhön voi halutessaan lähteä perjantaina ja lauantaina iltamyöhään asti on saunamökki paljun ja uimamahdollisuuden kera varattuna

Majoitus on merenrannalla Helmirannan hirsimökissä jonne kuljetaan omilla autoilla.

Leirin hinta on 345€ sis alv 24% pe-su

Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, ratsastusta 5 tuntia sekä kehonhuolto ja hevosen kanssa kontaktitunti maastakäsin. Hieronta veloitetaan erikseen.

Mukaan mahtuu enintään 8 ensin varannutta ja varaukset tehdään Piialle viestillä numeroon 040 7366066.