Meillä on toimivat tilat järjestää tapahtumia eri kokoisille ryhmille. 

Maneesi luo suojaa sään vaihteluille joten meillä ei tarvitse seistä vesisateessa tai tehdä säävarauksia tapahtumien toteumiseen.

Ryhmille räätälöidään ryhmäkoon, aikataulun, aiemman osaamistason ja toiveiden mukaan sopiva kokonaisuus joten soita tai mailaa niin luodaan yhdessä mieliinpainuva elämys osallistujille!

 

 HEVOSMIESTEN/-NAISTEN ALKEET 

Tästä paketista saadaan sopiva ihan vaikka millaiselle porukalle! 

Hevosen käyttöohjeita ja sen kanssa toimimista opetellaan tallissa porukalla hoitaen ratsut valmiiksi satulaan ja siitä siirrytään ohjailemaan hevosia ensin maastakäsin oikeita vipstaakeja pollen ohjailemiseen treenaten. Siitä halukkaat pääsevät ratsaille ja kokeillaan tasapainoilla oikeaan suuntaan ja vauhtiin kentällä tai maneesissa, mahdollista on tehdä myös pieni retki maastoon kun tuntuma ensin löytyy. 

Tämä setti on loistava vaihtoehto vaikkapa työporukan Tyhy-ohjelmaksi, polttariporukalle, synttäriohjelmaksi tai vaikka pikkujoulujen toimintapläjäykseksi!

Ota siis yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva setti!

 

YKSISARVISTEN UNELMASYNTTÄRIT

Heppojen hoitohetkessä valmistellaan pari upeista upeinta yksisarvisratsua. Harjausta, haleja, kultaa ja kimalletta, kenties pari palmikkoakin mahtuu ruuhkatukkaisten karvakavereiden harjaan! 

Hellittelyhetken perään retkeillään tehtäväradalle ratkaisemaan hassujakin pulmia hevosten kanssa talutusratsain tai jos taidot riittää niin ihan saa itsekin ratsastaa 🤩

Heppailun jälkeen nautiskellaan satumaisen hyviä yksisarvisten herkkuja kakkutarjoilun myötä. 
Ryhmäkoko 8-10 lasta, kesto 3 tuntia. Hinta 300€ sisältää ohjelman, ohjaajan, tarjoilut ja alv. 
Tiedustelut ja varaukset Piialta 040 7366066, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai messengerissä