27.4. Kevään kursseja, kesän leirejä ja uusia nettisivuja odotellen :)

Kurssitarjontaa on melkein joka viikolle ja uusia luxusleirejä aikuisempaan makuun on saatu myyntiin kesälle. Junnujen leireille mahtuu vielä väkeä joten jos vielä mietit niin nyt on viime hetki aikaa toimia!

Uudet, upeat kotisivut on työn alla ja niitä on lupa odottaa! 

 

19.12.2021 "No onkos tullut kesä..." Meillä nimittäin on!

Odotetut kesäleirit ovat vihdoin täällä! Junnu ja lasten leirit takaavat parhaat hetket joten nyt heti valitsemaan omasi -> Leirit

jen

27.6. Uusia, ihania juttuja tupsahtelee tallin tarjontaan. Seuraathan jo meitä facessa ja instassa? @baldurtalli

Uutena lajina heti huomenna alkaa vauhdikas joukkuelaji Polocrosse, kahden tunnin starttikurssille mahtuu mukaan ja jollei nyt osunut aikatauluun niin elokuussa aloitetaan lisää!

Tallin ohjaajakaartiin liittyy sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja Annukka Anku Mäkelä joka on jo tuttu Pita-hevosen omistajana tallillaisille. Ankulle voi varata aikoja kun haluat tutustua hevosiin ja itseesi uusin maustein. Tarjolla on myös perhetunteja joka sopii vaikkapa arempien lasten omaksi heppailuhetkeksi.

Kurkkaa varausohjeet -> Tuntitoiminta

 

 

 

1.6. Tallin tuntihinnasto muuttuu heinäkuun alusta alkaen.

Uudet hinnat:
Ratsastustunti 36€
Pienryhmätunti 42€
Tenavatunti 22€
Paritunti 55€/ratsastaja
Yksityistunti 70€
10 kerran kortti 310€
5 kerran kortti 160€
5 kerran pienryhmäkortti 190€

Syyskauden vakitunnit varattavissa jo heti joten laitahan viestiä niin saat oman parhaan tuntisi!

 

20.5. KESÄKAUSI ON ALKAMAISILLAAN!

* Lasten alkeistunnit jatkuvat lauantaisin klo 10.30 ja 11.30. Tunnille tarvitaan mukaan oma avustaja ja tunneilla pääsee hoitamaan heppaa ohjaajan avustuksella ennen tai jälkeen tunnin. Varaa vaikka kesäksi kurssi joka viikolle tai nappaa vapaa paikka aina kun pääsee mukaan!

* Tämän kesän päiväleirit ja kurssipäivätarjonta löytyy heti varattavissa Hopotista ja kurssipäiviä tehdään lisääkin vaikka omalle porukalle!

* Kesän issikkamaastot on varattavissa Hopotista melkein joka lauantaille ja lisää retkiä tehdään toiveiden mukaan joten älä epäröi ehdottaa sopivaa aikaa. Tämä retki sopii vaikka perheen omaksi kesälomatoiminnaksi tai kaveriporukan uudeksi lajikokeiluksi.

* Syyskausi on yllättävän lähellä ja vapaat karsinapaikat kannattaa varata ajoissa jotta pääset hevosesi kanssa parhaaseen paikkaan ja porukkaan heti laidunkauden päättyessä. Hoidosta räätälöidään jokaiselle sopiva paketti hevosen tarpeiden mukaan!

 

 

1.3. KORONAN JOHDOSTA VAADITAAN AIKAMOISTA TASAPAINOILUA!

Ohjeistus sulkutilan ajaksi 8.3. alkaen

* Tallin ratsastustunnit jatkuvat normaalisti lukuunottamatta lasten alkeistunteja joissa ei voida välttää lähikontakteja taluttaessa.

*Tunnit pidetään ulkokentällä ellei keli ole ihan mahdoton (tuuli, sade, pakkanen) jolloin tunnit maneesissa

* Tunteja saa tulla ulkokentälle seuraamaan huolehtien riittävistä turvaväleistä.

*Talliin tai maneesiin ei voi tulla ulkopuolisia 6 hengen kokoontumisrajoituksista johtuen.

* Tallissa jokainen käyttää maskeja.

* Tallissa on kaksi wc-tilaa joissa pestään kädet suositusten mukaan, sieltä löytyy myös käsidesi jota on suositeltavaa käyttää. Hevosia hoitaessa pidetään sormikkaat kädessä varsinkin varusteita käsitellessä.

* Yksityisratsukot seuraavat Hopotin kautta tuntivarauksia ja ajoittavat oman hevosensa hoitamiset ja treenaamiset niin että samaan tilaan ei tuntilaisten lisäksi tule muita ellei kyseessä ole yksityistunti jolloin voi enintään 3 ratsastajaa olla samaan aikaan samassa hallissa.

Toivotaan että jo alkaisi valoa näkymään ja pidetään huolta itsestämme ihan jokainen!

Piia 

 

 

6.12. PARHAAT LAHJAT LUOVAT MUISTOJA!

Lahjakortilla elämyksiä eläinten ystäville!

Kortin voi kohdentaa suoraan vaikkapa pienten lasten Tenavatunnille, rentouttavalle metsäretkelle tai tehokkaalle päiväkurssille tai anna saajan itse valita mitä hän toivoisi.

Lahjakortin voi ostaa suoraan Hopotista tai laita viestiä/soita 040 7366066/Piia niin räätälöidään sopiva paketti. :) 

 

27.11. KORONATIEDOTE TALLIN TOIMINTAAN

Hevosten kanssa turvavälit on pidettävä jo turpakaverien takia ja ratsastus on tyypiltään yksilölaji vaikka pienissä ryhmissä (max 6 henkeä) useimmiten mennäänkin.

Kiihtyneen koronatilanteen takia tallissa voi vierailla vain ajan varanneet asiakkaat ja lasten kanssa yksi oman perheen jäsen mukana avustamassa. 

Tallin taukotuvassa voi olla maksimissaan 3 henkeä kerrallaan.

Tallille ei tulla sairaana joten olethan vastuullinen ja ilmoitat itsesi poisjääväksi jos tunnet olosi kipeäksi.

Hevosia hoitaessa pidetään hanskat kädessä erityisesti varustellessa, jos tarvitset apua hevosen hoitamisessa niin pidäthän maskia.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

 

5.8. MAASTOILUTTAAKO?

Mahtavat metsäretket varmajalkaisella issikalla ovat elämys vailla vertaa.

Kokeneelle hevosväelle Seikkailuretki tarjoaa tasapaino- ja luottamusharjoitusta ja Issikkaretki sopii uudemmille heppailijoille tai pidemmän tauon jälkeen palaajille ensiretkeksi. 

 

3.8.2020 Syyyskausi alkaa! 

Varaamalla vakitunnin koko kaudeksi, saat tunnin 30€:n hintaan! Laita viestiä Piialle niin vahvistetaan paikkasi siinä parhaassa porukassa. :)

 

28.5.2020  Oletkos tavannut oikeaa minipossua, seurustellut kissan kanssa tai hoitanut ponia? 

Kesäkuussa alkavat Minihoitotuokiot ovat eläinrakkaan unelmahetkiä! Hellimistä, ruokkimista ja hoitamista koko tunnin verran ikäryhmittäin pienellä porukalla tai omalle sakille vaikka joka viikko. Ikäryhmätunnit varattavissa Hopotista ja tilauksesta muihin aikoihin. Minihepat Snadi ja Vilma, minipossu Hermanni, tallikissa Viiru, tallikani Utu ja tietysti myös iso lauma issikoita ovat tavattavissa ihan jokaiselle. :)

12.5.2020  LEIRIT MYYNNISSÄ NYT! 

Leirit - sivulta löydät tämän kesän tarjonnan. Tulossa myös kursseja mm. baanakurssi, lasten leiri, tölttikurssi, alkeisestekurssi, estekurssi, kisakurssi...

 

5.5.2020 KESÄN LEIRIOHJELMA VAHVISTUU TUOTA PIKAA!!

Tämän kesän parhaat lomat vietetään hevosten parissa! Junnuleiri, lasten leiri, perheleiri, taideleiri, sennuleiri, kisatreenileiri, hemmotteluleiri, istuntaleiri, poniagilitya, ... Nyt toiveet toteen ja unelmien issikkahetkien pariin! 

Leirien ohjelmat ja aikataulut julkaistaan sitä mukaa kun suunnitelmat selkenee :) Meillä on mahtavat majoitustilat isossa talossa erillisin makuuhuonein, herkulliset ruoat ja tietysti loistoporukka luomassa hyvää henkeä just sulle! Seuraa tallin Face-sivulta nopeasti vaihtuvia tilanteita niin pääset mukaan ensi tilassa.

 

 

29.4.2020 VOIHAN KORONA!

Hevosen selässä turvavälit on itsestään selvyys ja ratsastus on ihan paras harrastus vaikeina aikoina. Hepan kanssa puuhatessa unohtuu moni murhe ja turpaterapian lisän voi vaikka puikahtaa metsään rauhoittumaan luonnon rauhaa.

Tunnit pyörivät normaalisti mutta ryhmäkokoja on pienennetty. Yksityis- ja tilaustunteja omalle porukalle tehdään tilauksesta ja nyt onkin loistava aika toteuttaa itselleen räätälöityjä unelmia ja treenejä! 

Kevään vastavalmistuville tai opettajien kiitoslahjaksi sopii lahjakortti ratsaille, anna elämys jolla arjen huolet unohtuu!

 

 

 

27.1.2020 KEVÄTKAUSI ON ALKANUT, TALVIKARVA JO PÖLISEE IRTI :D

Urheilulomalla ei taideta paljon hiihtää mutta ratsastamaan pääsee vaikka joka päivä! 

Päiväleirit ja maastoretket tarjoavat vaihtelua tuntien lisäksi tai entäpä jos ottaisit yksityistunnin vaikka kaverin kanssa? Katso Ratsastuskoulu-sivulta tarjontaa tai hyppää Face-sivuille tutkimaan mikä olisi sulle mieluisinta. 

 

 

27.11.2019 JOKO ON JOULULAHJAT HANKITTUINA?

Jollei niin tässäpä pari loistavaa vinkkiä:

* JOKA HEPPAHULLUN TOIVELAHJA: KOKO PÄIVÄ TALLILLA! 

PÄIVÄLEIRIT JOULULOMALLA SISÄLTÄVÄT RATSASTUSTUNNIN JA TUNNIN MAASTAKÄSITTELYÄ JOKO PONIAGILITYNÄ TAI IRTOHYPYTYKSENÄ, LISÄKSI TUTUSTUTAAN TALLIN ARKEEN JA HEVOSTENHOITOON. HINTAAN SISÄLTYY OHJELMAN KLO 9-15 LISÄKSI LOUNAS SEKÄ VÄLIPALA, YKSI PÄIVÄ HINTAAN 65€ TAI 2 PÄIVÄÄ 110€.

LEIREJÄ JÄRJESTETÄÄN 30. JA 31.12. SEKÄ 2.1. LISÄÄ PÄIVIÄ TULOSSA HIIHTOLOMALLE JOTEN KORTIN VOI KÄYTTÄÄ MYÖS SILLOIN!

* 5 KERRAN TENAVATUNTIKORTTI 90€(NORM 100€) JA KORTTI ON VOIMASSA 10 VIIKKOA 

* 10 KERRAN KORTIN OSTAMALLA 1 TUNTI EKSTRAA ELI HINTAAN 300€ SAAT 11 TUNTIA

* LAHJA JOKA JÄÄ MIELEEN ON ISSIKKARETKI, SOPII VÄHÄN RATSASTANEILLE TAI TALUTTAJAN KANSSA VAIKKA KOKEMATTOMALLEKIN, HINTA 35€/OSALLISTUJA, IKÄRAJA 10V.

* JOS TAVARATAIVAS ON JO TÄYNNÄ NIIN ENTÄPÄ ELÄMYS? PUOLEN TUNNIN MITTAINEN TENAVATUNTI SOPII 3 VUOTIAASTA ALKAEN LASTEN PAKETTIIN :D

 

 

 

29.10.2019 TALVIKAUDEN ALKUA KAIKILLE!

Meillä toiminta pysyy yllä ympäri vuoden ihanan, ison ja valoisan maneesin ansiosta! 

* Ratsastustunneille talvikauden (marras-helmikuun) ajan vakituntilaisille toinen viikkotunti hintaan 25€/kerta, laita Piialle viestiä varausta varten!

* Maneesiin voi tulla treenaamaan myös tallin ulkopuoliset ratsukot :) Kertavuokra on 13€ ja 10 kerran kortti 100€. Maneesivuokrasta sovi Piian kanssa tarkemmin!

* Pikkujoulukisat Itsenäisyyspäivänä jonne kaikki ovat tervetulleita, Joulutonttujen Tehtäväluokkaan voi osallistua millä tahansa hevosella tai vaikka kepparilla! Askellajiluokat ovat avoinna islanninhevosille, lisätietoja ja kutsun löydät tallin Facebook-sivulta tapahtumista.

 

BALDUR:IN JOULUN AVAUS 17.11. KLO 12-15

Koko perheen joulukauden avaus hevostilalla!

Ihana jouluinen tunnelma ja iloiset tallitontut toivottavat tervetulleiksi hevosten pariin uudet ja vanhat tuttavat, tulethan mukaan!

Ohjelmassa ratsastuskeskuksen lyhyt siunaus, kuusen valojen sytyttäminen, jouluisia ratsastusnäytöksiä, ilmainen talutusratsastus, herkkujen puffetista pikkurahalla glögiä/kahvia ja leivonnaisia ja joulupukkikin on luvannut tulla hauskuuttamaan paikan päälle!

Samalla reissulla voit hankkia pukinpussiin parhaat lahjat tarjoushinnoin lahjakorttipajaltamme :D

 

 

 

14.8.2019 Syyskausi on juuri alkamassa ja paljon uusia elämyksiä ja oppeja on tarjolla lisää!

* Parille mukavalle hevoselle tai ponille löytyy vielä tilaa karsina- tai pihattopaikalla. Katso lisää Palveluista ja tule tutustumaan! Meillä pystyt treenaamaan läpi vuoden keleistä huolimatta!

* Ihanat Issikkaretket vievät retkelle rauhalliselle metsäretkelle ja kentällä päästään koettamaan tölttiäkin. Retki sopii myös vähemmän ratsastaneille!

* Lasten Yksisarvissynttärit valtaavat tallin, glitteriä ja unelmaa on riittämiin! Valmiin paketin tiedot löydät Ryhmille ja palvelu on räätälöitävissä moneen suuntaan tai vaikka polttaripaketiksi! 

* Valmennustoiminta on kuumimmillaan; Baldurin valkkutiimi kasvaa ja treenaa askellajikisoihin tallin oman valmentajan, Piia Pensikkalan kanssa ja Arnella Nyman käy tuomassa tuulahduksen lajin huipulta, tallin ratsukot ahkeroivat estevalmennuksissa Susanna Syvärisen johdolla, koulutunneilla Antti Lehtilän ohjeistuksessa ja Suska Hämäläisen tunneilla harjoitellaan säännöllisesti. Jos mielit mukaan niin ota yhteyttä!

* Lapsille on paljon vaihtoehtoja Tenavatunneista alkaen alkeistunneille ja jatkotunneille, tulossa myös lapsille omat talutusretket eväiden kera!

* 27.9. alkaa Aikuisten alkeet - pienryhmätunnit klo 19 

 

8.6.2019 Kesän ALKEISKURSSIT lapsille ja aikuisille!

Tenavatunnit tiistaisin klo 16 ja lauantaisin klo 10.30

Lasten alkeet tiistaisin klo 16.30 ja keskiviikkoisin klo 16.30, !HUOM! Kesto 1,5h

Aikuisten alkeet sunnuntaisin klo 17.30, !HUOM! Kesto 1,5h

UUTUUTENA VAUVAVARTTI  lauantaisin klo 11.00

Katso lisää Hopotista

 

21.5.2019 Lasten päiväleireillä riittää toimintaa! Katso sopivat päivät Kurssit - sivulta ja varaa heti parhaat päältä!

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

17.5.2019

Upeat viikonloppuleirit aikuiseen makuun tarjolla nyt! Mielen lepoa ja kehonhallintaa tarjolla taiteen ja ja joogan avulla sekä ihan mahtavassa merimaisemassa yöpyen. Tutustu tarkemmin Leirit

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

24.4.2019

Kurssikalenteria täytetty alkukesälle! Lisätietoja löydät kohdasta Ratsastuskoulu -> Kurssit

 


16.2.2019

Ratsastustunnit alkavat uusissa tiloissa maaliskuussa!