Kesäkauden 2021 ohjelmassa

 28.6. Polocrosse Starting! 

Polocrosse on vauhdikas joukkuepeli joka on yhdistelmä hevospooloa ja haavipalloa hevosen selästä pelaten. 

Mukaan kurssille voi tulla millä tahansa hevosella ja Baldurin issikoita saa myös lainaksi. 

Kurssilla ei ole ikärajaa mutta hyvät perusratsastustaidot tulee olla hallussa. Kurssin opetuksesta vastaa Melinda joka on pelannut Australiassa mestaruustasolla ja opetuskieli on englanti, tulkkausapua on tarjolla.

Ilmoittaudu mukaan Hopotissa tai laita Piialle viestiä ja infoa tarvitsetko lainahepan vai tuletko omalla, numero on 0407366066.

Kurssi alkaa klo 16 ja kestää n. 2h osallistujamäärästä riippuen.

Kurssin hinta on 60€/osallistuja.

 

Tästä linkistä voit katsoa SRL:n lajiesittelyn:Polocrosse

 

6.-7.8. 2021 Centered Riding Open Clinic !!

Ratsastuksenopettaja, Centered Riding- ohjaaja taso III Annika Schulman ohjaa kurssilla kehotietoisuuden ja mielikuvien kautta kaiken tasoisia ratsastajia ja CR-ideologia voidaan hyödyntää kaikissa ratsastuksen lajeissa.

 

Open Clinic on kahden päivän mittainen ja sisältää teoriaa, ilman hevosia tehtäviä kehotietoisuusharjoitteita ja ratsastusta max 3 ratsukon ryhmissä. 

Kurssille voi osallistua joko hevosen kanssa tai kuunteluoppilaana joka osallistuu myös kuivaharjoittelutehtäviin.

Kurssin hinta 340€ ratsain tai 100€ kuunteluoppilaana.

Ilmoittaudu Piialle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kysy lisää 040 7366066

 

 Askellajiratsastus - kurssi

 


13.6.2021. Sunnuntaina 3 paikkaa

11.7.2021. Sunnuntaina 8 paikkaa

Islanninhevonen on eri epeli ja sillä on monenlaista ominaisuutta jotka erottavat sen tavallisesta ratsusta. Sen vahva ja kompakti olemus on alkuperäisrodulle ominaista ja sillä on säilynyt sen mahtava matkanteko-askellaji, töltti.

Päiväkurssilla paneudutaan issikan syvimpään olemukseen teoriassa ja ratsain otetaan tuntumaa kahdella tunnilla askellajiratsuun, kurssi soveltuu kaikentasoisille issikasta kiinnostuneille tai syvennystä askellajiratsastukseensa kaipaaville. Päivä alkaa kahvitellen teorialla ja lounas nautitaan .

Kurssin anti sopii parhaiten jo perustaitoisille ratsastajille ikärajoista viis ja kurssin tunnit räätälöidään ratsastajien taitojen ja toiveiden mukaan.


Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 95€.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066 tai Hopotissa

AIKUISTEN ALKEET PÄIVÄ

20.6. Sunnuntaina 4 paikkaa

Alkeista alkuun hevosen kanssa on päivä ihanien issikoiden seurassa opiskellen miten hevosen kanssa toimitaan. 

Paljon hevosen käsittelyä ja hoitamista tavoitteena molemmin puolinen turvallinen olo ja hevosmiestaitojen herättely. 2x puolen tunnin mittaiset ratsastustunnit joilla päästään tutustumaan ratsaille nousuun, perusistuntaan ja vähän ratsastuksen alkeita.

Aikuisille tai ainakin yli 15 vuotiaille tarkoitettu päiväkurssi johon sisältyy lounas joten infoathan ruokarajoitteistasi varauksen yhteydessä.

Kurssipäivän hinta 80€/osallistuja.

Ohjaajana Marianna Hanni

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066 tai Hopotissa. 

 

 

 

 

 

 

Baanakurssi

18.6. klo 15 - 21

9.7. klo 15 - 21

Tämä kurssi sopii jo hyvät hevostaidot omaavalle askellajiratsastajalle joka ehkä salaa haaveilee kisaamisesta tai uusista kokemuksista erilaisissa tilanteissa. Päivä alkaa kahvilla ja teorialla hevosen kanssa matkustamisesta sekä askellajikisaamisesta ja sen jälkeen pakataan ponit matkaan retkelle kohti Eurajoen hevosurheilukeskuksen askellajibaanaa. Baanalla ratsastetaan kahteen kertaan ja välissä lepuutetaan hepat ja hörpätään omat eväät jotta taas jaksaa.

Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 100€.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066 tai Hopotissa

  

 

 

 

ISSIKKAPÄIVÄ

 

 Täysipäiväinen tallipäivä sisältää ratsastusta 1h/pv, hevosten hoitamista, letitystä, varustehuoltoa, poniagilityä tai heppojen irtojuoksutusta/hypytystä. Leirillä syödään myös lounasta ja välipalaa ja leiripäivä kestää 9-15

 

Leiri soveltuu niin lapsille (8v+) kuin aikuisille jotka haluavat puuhata muutakin kuin ratsastusta.

 

Yhden päivän hinta on 65€ sisältäen 1 ratsastustunti, lounas, välipala sekä päivän teeman mukaisen ohjatun toiminnon plus alv:n.

 

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066/Piia tai yhden päivän kerrallaan voi ostaa Hopotista.

 

 

 Takaisin satulaan - päivä

 

klo 9-15

 

Onko viime kerrasta vierähtänyt tovi ja mieli halajaa takaisin ratsaille? Vai onko epävarmuus hiipinyt hevosen kanssa toimimiseen ja kaipaat perusasioiden kertaamista? Tämä päivä on pyhitetty perusasioiden palauttamiseen hevosen käsittelyssä, varustelussa ja ratsastuksessa. Kurssiin sisältyy aamukahvit ja lyhyt teoria alustamaan hevosen kanssa toimimista helpommaksi. Kahdella tehotunnilla palautetaan mieliin hevosen ohjeistus maastakäsin ennen ratsastusta ja välillä lounastellaan omin eväin. Päivä sisältää paljon tietoa hevosen kanssa toimimisesta!

 

Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 85€.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 7366066 tai Hopotissa