ePassi käy meillä

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

 

Elämykselliset ratsastusretket islanninhevosilla 

 

Issikkaretki


Issikkaretki alkaa kentältä tutustumalla islanninhevosen ratsastamiseen lyhyellä opastuksella ja siitä jatkamme käyntiretkelle lähimetsään tilan ympärille. Palatessa kentälle otetaan vielä vähän tuntumaa tölttiin jos rahkeet ratsastajalla riittävät. Retki sopii myös vähemmän ratsastaneille tai pidemmän tauon jälkeen satulaan palaajille, lasten kanssa ikäraja 12v tai oman aikuisen seurassa 10v ja oltava perustaidot hallussa. Tälle retkelle voi tarvittaessa ottaa myös oman taluttajan mukaan jolloin ikärajassa voidaan joustaa.

Ohjelman kesto n. 1h ja hinta 35€/osallistuja.  

 

 

Maastoretkivaraukset ja -tiedustelut hoituu puhelimitse 040 7366066/Piia soittamalla tai viestillä, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tallin fb-sivun kautta messengerillä tai jos on vapaita paikkoja jo valmiina niin ne löydät Hopotista. Otapas yhteyttä ja sovitellaan sopiva aika! 

 Maastoretkemme ovat aina ohjattuja ja niissä on säävaraus tallin puolesta myrskyjen, kovan pakkasen tai muun vaarallisen kelin varalle. Sadesää ei ole vaarallinen eikä olla sokerista joten säävarausta kaipaavien ratsastukset voi varata tallin normaaleille tunneille, maneesissa paistaa aina aurinko! Retken peruuntuessa tallin puolesta, ilmoitetaan peruuntumisesta aina henkilökohtaisesti. 

Ratsastus tapahtuu aina omalla vastuulla. Suosittelemme henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen ottamista kaikille. 

 Maastossa kuljetaan tien oikeaa reunaa ja oikeista välimatkoista on kyettävä ratsastajan pystyttävä huolehtimaan myös kohdatessa muuta liikennettä.  

Maastoon lähtiessä pukeudutaan aina heijastinliiviin joita saa tallilta lainaksi. 

Maastoon lähtijä saapuu tallille 30 minuuttia ennen retken alkua valmistelemaan ratsunsa reissuun jollei muuta sovita ja hoitaa ohjaajan ohjeiden mukaan myös ratsun retken jälkeen.