HINNASTO ja palveluiden kuvaus 4.3.2019 alkaen

 

Tarjolla on ratsastustunteja alkeista edistyneempiin harrastajiin 5-7 ratsastajan RYHMÄTUNNEILLA, 3-4 hengen PIENRYHMÄTUNNEILLA sekä YKSITYISTUNNILLA. Ratsuina toimivat kiltit, kuuliaiset, koulutetut askellajiratsumme, joilla jokainen voi opiskella ratsastuksen perusteita ja askellajiratsastusta taitojensa ja tavoitteidensa mukaan.

Ratsastustunneillemme sisältyy myös mahdollisuus hevosen varusteluun ennen tuntia ja/tai purkamiseen tunnin jälkeen joten saavuthan paikalle puoli tuntia ennen/varaa aikaa tunnin jälkeen hevosen hoitamiseen tai ilmoita ajoissa jos et pääse ajoissa. Tunnit ovat yleensä täyden tunnin mittaisia, joskus tunnin ohjelmaan kuuluu myös maastakäsin työskentelyä ja alkeistunneilla opetellaan hevosten hoito ratsastuskuntoon jonka takia ratsain ei ehditä aina täyttä tuntia viettämään. :) Tutustu palveluihin ennen varaamista tai kilauta tallin numeroon halutessasi opastusta parhaiten toiveitasi vastaavan tunnin valintaan.

Ratsastustunnit varataan Hopoti-varausjärjestelmän kautta helposti, tutustu palveluun,kirjaudu sisään ja varaa sopiva aika. Hopoti

Jos tarvitset apua oikean tunnin valintaan niin otathan yhteyttä Piiaan 040 7366066 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ratsastustunnit voi maksaa helpoiten Hopoti-varausjärjestelmän kautta joka tarjoaa myös osamaksumahdollisuuden vaikkapa 10korttiin! Maksuksi käy myös käteinen ja meille käyvät maksuksi myös Smartum:in Liikunta- ja kulttuuriseteli! Maksun voi hoitaa myös ePassilla!