Valmennukset

MONIPUOLISIA VALMENNUKSIA SAATAVILLA

Askellajivalmennuksia Piia Leppäsen ja
Arnella Nymanin ohjaamina.

Estevalmennuksia Susanna Syvärisen johdolla.

Kouluvalmennuksia Antti Lehtilän opastamina.

Näistä ota yhteyttä tallille niin pääset mukaan!

040 7366 066    |   info@tallibaldur.com


VALMENNUKSIA:

25.4. Antti Lehtilän kouluvalmennukset

22.5. Sirpa Brumpton valmentaa

Lue lisää Hopotista oikean päivän kohdalta.


KURSSIT

KEVÄT - KESÄKAUSI 2022

6.7. Kouluratsastuksen rata -kurssi klo 10-17

Kaipaatko tukea kilpailemisen aloittamiseen tai radan ratsastamiseen paremmin? Tämä kurssi sopii mainiosti myös nuorille hevosille! Tällä kurssilla opetellaan kouluohjelman ratsastamista. Kurssin osallistuja saa valita aluksi kouluratsastusohjelman jota harjoittelee kurssin ajan paritunneille. Työstetään ensin rataa osissa ja edetään ohjelman esittämiseen kokonaisuudessaan. Lopuksi osallistujalla on mahdollisuus ratsastaa ohjelma rataharjoituksessa ja saada siitä kirjallinen arviointi.
Kurssi sisältää 3 parituntia, teoriaosuuden ja rataharjoituksen sekä karsinapaikan omin eväin omalle hevoselle tai tallilta lainaratsun(issikka). 

Kurssin ohjaa kouluratsastaja, lakimies Jenna Piippo joka on kilpaillut kansallisella tasolla Prix st. Georges - luokissa saakka. Jennalla on pitkä kokemus omista hevosista ja hän valmentautuu Heidi Svanborgin silmien alla jonka oppeja tuo omaan ohjaamiseenkin.

Kurssin hinta on 220€/ratsukko, ilmoittaudu Piialle 040 7366066 tai info@tallibaldur.com.

 3.7. Unelmapäivä lapsille 

Tällä leirillä voi aloitella heppailuun tutustumisen vaikket olisi aiemmin ollut hevosten parissa tai olet ollut vasta vähän. Ihanien issikoiden parissa pääset opettelemaan harjausta, taluttamista, varusteita, tallin arkea ja talutusratsastuksella tietysti aloitellaan myös! Tallin mahtavimmat leiriavustajat neuvovat, auttavat ja leikittävät leiriläisiä koko päivän.

Lasten unelmapäivän hinta on 65€.

Lue lisää ihanasta unelmapäivästä kohdasta > Leirit ja ilmottaudu Piialle 040 7366066 tai Hopotissa.


11.-12.7. Baanakurssi 2vrk

Kiinnostaisiko kisaaminen? Mielitkö baanalle kokeilemaan?Kahden päivän mittainen askellajiratsastuskurssi jossa käydään läpi kilparatsastuksen perusteita teoriassa ja ratsastetaan niin kuin kisoissa konsanaan! Kurssi sopii ihan kaikille kenen tekee mieli baanalle. Ei kisaamispakkoa. Ikärajaton, mutta hevosen hallinta kaikissa askellajeissa tulee olla kutakuinkin hanskassa.

Päivään sisältyy paritunti kentällä(ma) ja baanalla(ti), teoriaosuus mitä radalla tehdään ja mitä ei saa tehdä , baanankäyttömaksu, tallin hevosten kuljetus, lounas ja alv.

Tänne voit tulla mukaan myös omalla hevosella ja hinta silloin sisältää karsinapaikan.

Kurssin hinta 180€, sisältää molemmat päivät.

Varauksen voit laittaa viestillä Piialle 040 7366066 tai info@tallibaldur.com

10.7. Unelmapäivä Aikuisille

Tämä päivä on omistettu nauttimiselle ja rauhoittumiselle, turpaterapialle, ilolle ja naurulle! Päivä alkaa kiireettömällä brunssilla tallin laavulla ja hevostenhoitoa ja tallielämää vedetään keuhkot täyteen koko päivän mitalla! Päivän ohjelmassa on rauhallinen metsäretki ratsain, talikkojumppaa, hevosten hellimistä ja hoitamista, tunti ratsastamisen perusteita tai tölttiin tutustumista; jokaiselle omien taitojen mukaan kahdessa pienryhmässä ratsastaen. Alaikäraja 16 vuotta.

Aikuisten unelmapäivän hinta on 80€.

Lue lisää näistä ihanista unelmapäivistä kohdasta > Leirit ja ilmottaudu Piialle 040 7366066 tai Hopotissa.


17.6. Hevoskuvauskurssi 18-21

Hevosten kuvaaminen on ihanaa ja tällä kurssilla perehdytään siihen miten saat paremmin ikuistettua ihanimmat karvaturvat kuviin!
Ensin tutustutaan perusteisiin teoriassa ja katsotaan kuvia ammattilaisen ohjatessa kuvan katsomista ja sitten napataan parit hepat mannekiineiksi. Tutkaillaan erilaisten valaistusten kanssa eri ympäristöissä millaisia tunnelmia löytyykään talliympäristöstä.
Kuvaamiseen riittää ihan oma kännykkäsi joten muista ladata akku täyteen ja tule mukaan! Tapahtumalla ei ole ikärajaa vaan se sopii kaikille. Ohjaajana kurssilla on ihana, iloinen Sanni Takkinen Muotoiluhuone Tuokiosta, joka on taiteen maisteri ja yrittäjä.

Kurssin hinta 50€

Ilmoittaudu Piialle WhatsApilla 040 7366066 tai Hopotissa.

10.6. Tunnelmakuva unelmaponin kera

Oletko aina haaveillut saavasi upean tunnelmallisen kuvan juuri sen parhaimman hevosen kanssa? Muotoiluhuone Tuokion Sanni Takkinen kuvaa sinut lempiheppasi kanssa ja halutessasi saat tuoda omaa rekvisiittaa tai laittaa ponin ennen kuvausta niin hienoksi kuin haluat. Ole vaikka prinsessa tai ritari ja somista hevonen keijukaisratsuksi tai upeimmaksi yksisarviseksi! Tai entäpä oikea islantilainen tukkajumala ja perinteinen islantilaisneule, tai lännen tyyliin farkut ja ruutupaita ja ilman satulaa ratsastus? Uskalla ideoida itsesi näköinen unelmaselfie! Kuvat saa sähköpostiin ja ne voi itse tilata muotokuvaksi.

Kuvauksen hinta on 50€. Saman perheen seuraaville kuvattaville hinta on 45€/kuvaus.

Ilmoittaudu Piialle 040 3766066 viestillä ja laita kenen kanssa haluat kuvauttaa itsesi.


23.4. Estekurssi junnuille

Perustaitoisille junnuikäisille ratsastajille sopiva estekurssi kun alkeisesteet on jo tuttu juttu! Kurssiin sisältyy, 1,5h ratsastustunti pienryhmässä, teoriatunti ja radan rakennus yhdessä. Kurssille mahtuu enintään 8 ensin ilmoittautunutta ja kurssin hinta on 65€/osallistuja. Ilmoittautumiseen laita infot omista taidoistasi, pituus/paino ja heppatoive jos on. 

Ilmoittaudu Piialle WhatsApilla 040 7366066 tai Hopotissa.

Ohjaajana Iina Vuorio.

24.4. & 15.5. Hevosen kanssa - päiväkurssi

Islanninhevonen on eri epeli ja sillä on monenlaista ominaisuutta jotka erottavat sen tavallisesta ratsusta. Sen vahva ja kompakti olemus on alkuperäisrodulle ominaista ja sillä on säilynyt sen mahtava matkanteko-askellaji, töltti.

Päiväkurssilla paneudutaan hevosen kanssa toimimiseen teoriaopein, harjoitellaan kontaktia maastakäsin ja ratsain otetaan opit haltuun askellajiratsujen kanssa tunnilla. Kurssi soveltuu kaikentasoisille issikasta kiinnostuneille tai syvennystä askellajiratsastukseen kaipaaville. Päivä alkaa kahvitellen teorialla ja kevyt lounas nautitaan tallituvassa päivän aikana.

Kurssin anti sopii parhaiten jo perustaitoisille ratsastajille ikärajoista viis ja kurssin tunnit räätälöidään ratsastajien taitojen ja toiveiden mukaan.

Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 95€.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@tallibaldur.com tai 040 7366066 tai Hopotissa


1.5. Alkeista alkuun aikuisille

Alkeista alkuun hevosen kanssa on päivä ihanien issikoiden seurassa opiskellen miten hevosen kanssa toimitaan.

Paljon hevosen käsittelyä ja hoitamista tavoitteena molemmin puolinen turvallinen olo ja hevosmiestaitojen herättely. 2x puolen tunnin mittaiset ratsastustunnit joilla päästään tutustumaan ratsaille nousuun, perusistuntaan ja vähän ratsastuksen alkeita.

Aikuisille tai ainakin yli 15 vuotiaille tarkoitettu päiväkurssi johon sisältyy lounas joten infoathan ruokarajoitteistasi varauksen yhteydessä.

Kurssipäivän hinta 80€/osallistuja.

Ohjaajana Marianna Hanni

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@tallibaldur.com tai 040 7366066 tai Hopotissa.

14.5. Estekurssi aikuisille

Perustaitoisille aikuisille ratsastajille sopiva estekurssi! Kurssiin sisältyy, 1,5h ratsastustunti pienryhmässä, teoriatunti ja radan rakennus yhdessä. Kurssille mahtuu enintään 8 ensin ilmoittautunutta ja kurssin hinta on 65€/osallistuja. Ilmoittautumiseen laita infot omista taidoistasi, pituus/paino ja heppatoive jos on. 

Ilmoittaudu Piialle WhatsApilla 040 7366066 tai Hopotissa.

Ohjaajana Iina Vuorio.