Hevoset

KAIKKI TUNNEILLA KÄYVÄT IKI-IHANAT KARVAYSTÄVÄT

Meyla från Midgård

MEYLA

Punahallakko, napakkatölttinen neiti hevonen. Meylalla on töltissä kapasiteettiä koota ja venyä ja se ravaa ja laukkaa sujuvasti, kaikin puolin työmyyrän kaltainen ratsu.


Fála från Kråksmåla

BLONDI

Reipas ja kevyt ratsu joka keskittyessään on kuuliaisista kuuliaisin tölttiautomaatti. Blondi on isokokoinen ja vahvarakenteinen koko perheen ratsu.Ferill fra Meginglandsmyri

FERGU

Fergu on hyvällä ratsastajalla mahtava paketti oikeita asioita ja toimii kiltisti kaiken tasoisilla. Tästä löytyy kapasiteettia ihan kisakentille asti.


Muni fra Forsnäs

MUUNI

Iso, hallakonkirjava ruuna jolla on hienot askellajit, laukka on suorastaan sohvaa mukavampi! Nuori ratsu joka maastossa lampsii mistä vaan ja kentällä tarvitsee vielä selkeäohjeista ratsastajaa.


Lovisa fra Bakkakoti

LOVISA

Lovisa on tallin luottoratsu, se mukautuu aralle ensikertalaiselle rauhallisesti lyllertäväksi turvaponiksi ja taitavalla herää napakaksi askellajiratsuksi. Todellinen opetusmestari joka on kantakirjattu II palkinnolle ja kisannut aikanaan 5-käyntiluokkia.


Perla frá Sydsta-Osi

PERLA

Maailman kiltein hevonen joka aina yrittää kaikkensa jotta matkaaja ei kellahda kyydistä. Osaavammalla ratsastajalla tahdikas töltti (erityisesti lisätty!) on elämys ja passitkin aukeavat oikeaoppisesti.


Hekla fra Eskiholti II
HEKLA

Paluumuuttaja! Hekla kävi asustelemassa välillä muualla, mutta on nyt palannut takaisin. Mukava, energinen paketti, johon on helppo ihastua! Piian vanha kisakumppani 4-käyntiluokissa.


Illusia fra Artuni

LUSI

Kokeneemmille ratsastajille sopiva, kiltti mutta herkkä ja reipas ratsu. Pelkää hiukan puomeja eli tätä ei kannata toivoa estetunneille :D


Rodadis från Järvsand

ROUTA

Reipas tamma, jolla kivat askellajit.
Töltti on pehmeää, laukka ihanaa
 ja ravi helppoa.


Jam Jam
JAMPPA

Supersuloinen, ruunivoikko liehutukkainen shetlanninponi, joka on taitava ja monipuolinen. Tällä pääsee kokeilemaan valjas- ja kärryajoakin!


Springfield Gevin

GEVIN

Pieni, musta, supersöpö shetlanninponi.
Ja vielä kilttikin.
Vierailee lauantain lasten 
tunneilla.Komistus Ahvenanmaalta

ÄSSÄ

Ihana ja isokokoinen tukkajumala.

Hieno ravi ja töltti ja mukavaakin mukavampi laukka.


Doppa från Höreryd

DOPPA

iloisia, onnellisia muistoja jää sydämiin <3
Doppa från Höreryds gård
2005 - 24.8.2023.Baldur fra Simosas

PALLE

Tallin nimikkoheppa on siirtynyt kepeämmille laitumille keväällä 2023.

Muistoissamme tämä suloinen pappa on kuitenkin iäti!