Yksisarvissynttärit? 
TYHY-päivä? Oma tapahtuma?

Oletko aina haaveillut suloisista heppasynttäreistä?
Joissa harjataan kilttejä poneja, ratsastetaan
yksisarvisella ja herkutellaan mahan täydeltä. 

Nyt se on mahdollista!

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta eroaa tavallisesta hevosharrastamisesta. Ratsastus voi joskus jollain osin kuulua ohjelmaan muttei ole itse asia, vaan ydin on hevostoiminnan vuorovaikutuksen, osallisuuden ja elämyksellisyyden kautta hyvinvoinnin tukeminen.

Karsina- ja pihattopaikat

Ratsastuskeskus Baldur on 2020 avattu toimintakeskus hevosharrastajille rotuun ja kokoon katsomatta. Keskus sijaitsee loistavan lähellä asutuskeskusta ja kuitenkin niin omassa rauhassaan että hevoset saavat elää ilman jatkuvaa liikenteen humua metsän keskellä.

Maneesin ja kentän vuokraus

Ratsastuskenttä on 80metriä pitkä ja 22 metriä leveä, valaistu kivituhkakenttä joten siellä mahtuu useampikin ryhmä ratsaille omissa osastoissaan tarvittaessa.

Maneesi on EPS-elemettirakenteinen joten halli pysyy kesällä viileämpänä ja talvella ulkoilmaa lämpimämpänä, valoisuutta tuovat isot ikkunat ja valkoiset seinät led-valojen lisäksi. 

Islanninhevosten läpiratsastus

Onko töltti muuttunut epäpuhtaaksi tai kenties kadonnut kokonaan? Vai haluaisitko kehittää hevostasi välillä treenarin alla?Hevosten läpiratsastus ja lisäkoulutus auttaa ratsastajaa nauttimaan hevosensa kanssa toimimisesta enemmän.