ELÄMYKSELLISET RATSASTUSRETKET ISLANNINHEVOSILLA

Issikkaretki

Issikkaretki alkaa kentältä tutustumalla islanninhevosen ratsastamiseen lyhyellä opastuksella ja siitä jatkamme käyntiretkelle lähimetsään tilan ympärille. Palatessa kentälle otetaan vielä vähän tuntumaa tölttiin jos rahkeet ratsastajalla riittävät. Retki sopii myös vähemmän ratsastaneille tai pidemmän tauon jälkeen satulaan palaajille, lasten kanssa ikäraja 12v tai oman aikuisen seurassa 10v ja oltava perustaidot hallussa. Tälle retkelle voi tarvittaessa ottaa myös oman taluttajan mukaan jolloin ikärajassa voidaan joustaa.

Kaikille sopivat ja vapaasti varattavissa olevat retket löydät Hopotista.
Ohjelman kesto n. 1,5h ja hinta 40€/osallistuja.

Jos haluat varata omalle porukallesi yksityisen retken, sekin onnistuu! Osallistujamäärä vähintään 5hlöä, enintään 10hlöä.
Ohjelman kesto n. 1,5-2h ja hinta 50€/osallistuja. Varaukset viestillä tai soittaen.

Maastoretkivaraukset ja -tiedustelut hoituu puhelimitse 040 7030 135 / Fanni soittamalla tai viestillä, sähköpostilla info@tallibaldur.com, tallin fb-sivun kautta messengerillä tai jos on vapaita paikkoja jo valmiina niin ne löydät Hopotista. 

Otapas yhteyttä ja sovitellaan sopiva aika!


Kesäyön unelma

Kesäyön unelma on retki metsän siimekseen hämärän laskiessa. Luonto laskeutuu ympärillä lepoon ja tarjoaa toisenlaiset äänet ja tuoksut. Alla lempeä issikka jonka pehmeä askellus polulla johtaa rentoutumiseen ja naavaisten puiden ympäröimänä on hyvä hengittää.Tämän retken voi tilata omalle porukalle tai voit tulla mukaan valmiille retkille.

Retken hinta on 40€/osallistuja ja ohjelma alkaa klo 22 tutustumalla ratsuihin varustelun myötä. Ratsailla ollaan noin tunti ja tölttiä pääsee halutessa kokeilemaan kentällä retken päätteeksi. Retki sopii vähän ratsastaneille ja seuraavat vapaat satulapaikat löytyvät alta:

Kesän 2024 aikataulut tulossa myöhemmin!

Varauksen voit laittaa viestillä Fannille 040 7030 135 tai info@tallibaldur.com tai suoraan Hopotissa.


Maastoretkemme ovat aina ohjattuja ja niissä on säävaraus tallin puolesta myrskyjen, kovan pakkasen tai muun vaarallisen kelin varalle. Sadesää ei ole vaarallinen eikä olla sokerista joten säävarausta kaipaavien ratsastukset voi varata tallin normaaleille tunneille, maneesissa paistaa aina aurinko! Retken peruuntuessa tallin puolesta, ilmoitetaan peruuntumisesta aina henkilökohtaisesti.

Ratsastus tapahtuu aina omalla vastuulla.
Suosittelemme henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen ottamista kaikille.

Maastossa kuljetaan tien oikeaa reunaa ja oikeista välimatkoista on kyettävä ratsastajan pystyttävä huolehtimaan myös kohdatessa muuta liikennettä.

Maastoon lähtijä saapuu tallille 30 minuuttia ennen retken alkua valmistelemaan ratsunsa reissuun jollei muuta sovita ja hoitaa ohjaajan ohjeiden mukaan myös ratsun retken jälkeen.

TERVETULOA NAUTTIMAAN METSÄTERAPIASTA MIHIN VUODENAIKAAN TAHANSA!