Leirit

LEIRIKUVAUKSET ALEMPANA

Meillä leireillään ympäri vuoden, mutta etenkin kesällä! Ohjelmassa sekä päiväleirejä, että yön yli leirejä,
lapsille ja aikuisille. Leirikuvaukset alempana.


VARAA OMALLE YSTÄVÄPORUKALLESI IKIOMA LEIRIVIIKONLOPPU!

Rentoudu, opi uutta ja nauti läsnäolemisesta ystävien kesken lempeässä ympäristössä osaavien ratsujen ja kannustavan ohjauksen kera. Herkulliset ruuat, kodinomainen majoitus ja loistavat puitteet ratsastuksen harrastamiseen kaikilla keleillä takaavat elämyksentäyteisen lomasen. 

Tunnelmallinen leiritalomajoitus sopii viikonloppuleireilyyn ystäväporukoille tai perheleirin lepopaikaksi. Rauhallinen sijainti tallin pihapiirissä, täällä on helppo pysäyttää aika! Herää uuteen aamuun tuoreen kahvin tuoksulla, täysylläpito kuuluu leireille. Tilaa 10 hengelle, muu ohjelma voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. Kokoa oma porukka ja varaa sopiva hetki hevoslomalle meiltä!

Lisätiedot ja yhteydenotto viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7030135 / Fanni


KESÄ 2024

3.-7.6. Yleisjunnuleiri TÄYNNÄ

10.-14.6. Valmennusleiri +10v

17.-20.6. Lasten alkeisleiri 4pv

24.-28.6. Yleisjunnuleiri

1.-3.7. Sennuleiri 3pv

5.-7.7. Sennuleiri 3pv

8.-12.7. Esteleiri +12v

29.7.-2.8. Valmennusleiri +10v TÄYNNÄ


3.-7.6. & 24.-28.6. YLEISJUNNULEIRIT 5pv

Baldurin junnuleirit sopivat heppahulluille junnuille joilla on perustaidot jo kutakuinkin on hanskassa tai ainakin alkeiskurssin taidot hallussa.

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä islanninhevosten ruokintaan, perushoitoon, treenaamiseen ja vaikkapa kisavalmisteluihin tutustuen, aiempaa issikkakokemusta ei tarvita!

Ratsastustunneilla ratsastetaan pienryhmissä kentällä, maneesissa tai maastossa tasoryhmissä ja ohjelmassa on askellajiratsastuksen lisäksi esteitä, yömaasto, leikkitunti tai voidaan mennä ilman satulaa. Leiriin kuuluu 2 ratsastusta per päivä, leirikisat kuuluvat tietysti jokaiseen leiriin!

Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän ja iltanuotio laavulla tai saunailta järven rannassa rauhoittaa mukavasti. Leiriläiset majoittuvat tallin pihapiirissä isosten kanssa tilavassa erillisrakennuksessa josta löytyy suihku ja saniteettitilat. Leireillä leiri-isoset ohjaavat paljon vapaa-ajan ohjelmaa, leirikasteelta ja keppareiltakaan ei varmasti vältytä!

Leireiltä saat myös muistoksi valokuvan lempihevosesi kanssa joten varaa mukaan haluamasi vaate tai muu rekvisiitta. Valokuvat yhteistyössä Muotoiluhuone Tuokion Sannin kanssa.

Leirin hinta on 490€ / 5pv

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 400€ / 300€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta. Halutessa leirille voi saapua jo edellisenä iltana 25€:n hinnalla sisältäen ilta- ja aamupalan.

Ohjaajina leireillä toimii Fanni Kaitila ja Ella-Mari Haatainen.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä info@tallibaldur.com, tai soittamalla/viestillä 040 7030 135 / Fanni.

Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, ikä, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, ratsastuskokemus sekä ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat (sairaudet, allergiat, rajoitteet). Erityisruokavalioista veloitetaan 20€ lisämaksu, laktoositonta meillä tarjoillaan jo valmiiksi.


10.-14.6. & 29.7.-2.8. VALMENNUSLEIRIT +10v 5pv

Valmennusleiri on suunnattu yli 10 vuotiaille heppahulluille, joila perustason asiat ovat suunnilleen hanskassa. Leirillä treenataan vähän totisemmin verrattuna yleisjunnuleireihin.

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä islanninhevosten ruokintaan, perushoitoon, treenaamiseen ja vaikkapa kisavalmisteluihin tutustuen, aiempaa issikkakokemusta ei tarvita!

Ratsastustunneilla ratsastetaan pienryhmissä kentällä, maneesissa tai maastossa tasoryhmissä ja ohjelmassa on askellajiratsastuksen lisäksi esteitä, yömaasto, leikkitunti tai voidaan mennä ilman satulaa. Leiriin kuuluu 2 ratsastusta per päivä, leirikisat kuuluvat tietysti jokaiseen leiriin!

Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän ja iltanuotio laavulla tai saunailta järven rannassa rauhoittaa mukavasti. Leiriläiset majoittuvat tallin pihapiirissä isosten kanssa tilavassa erillisrakennuksessa josta löytyy suihku ja saniteettitilat. Leireillä leiri-isoset ohjaavat paljon vapaa-ajan ohjelmaa, leirikasteelta ja keppareiltakaan ei varmasti vältytä!

Leiriltä saat myös muistoksi valokuvan lempihevosesi kanssa joten varaa mukaan haluamasi vaate tai muu rekvisiitta. Valokuvat yhteistyössä Muotoiluhuone Tuokion Sannin kanssa.

Ohjaajina leireillä toimii Fanni Kaitila ja Ella-Mari Haatainen.

Leirin hinta on 490€ / 5pv.

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 400€ / 300€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta. Halutessa leirille voi saapua jo edellisenä iltana 25€:n hinnalla sisältäen ilta- ja aamupalan.

Ohjaajina leirillä toimii Fanni Kaitila ja Ella-Mari Haatainen.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä info@tallibaldur.com, tai soittamalla/viestillä 040 7030 135 / Fanni.

Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, ikä, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, ratsastuskokemus sekä ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat (sairaudet, allergiat, rajoitteet). Erityisruokavalioista veloitetaan 20€ lisämaksu, laktoositonta meillä tarjoillaan jo valmiiksi.


17.-20.6. LASTEN ALKEISLEIRI 4pv

Lasten alkeisleiri on suunnattu ala-asteikäisille heppahulluille, Aiempi hevoskokemus ei ole välttämätöntä.

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä hevosten ruokintaan ja hoitamiseen, irtojuoksuttamiseen ja poniagilityyn perehtyen. Ratsastustunneilla ratsastetaan kentällä, maneesissa tai maastossa tasoryhmissä ja ohjelmassa on ratsastuksen alkeita tai perusteita pohjataitojen mukaisesti.

Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän ja iltanuotio laavulla tai saunailta järven rannassa rauhoittaa mukavasti. Leirille voi osallistua myös päiväleirinomaisesti yöpyen kotona. Leiriläiset majoittuvat tallin pihapiirissä isosten kanssa tilavassa erillisrakennuksessa josta löytyy suihkut ja saniteettitilat. Leireillä leiri-isoset ohjaavat paljon vapaa-ajan ohjelmaa, leirikasteelta ja keppareiltakaan ei varmasti vältytä!

Leiriltä saat myös muistoksi valokuvan lempihevosesi kanssa joten varaa mukaan haluamasi vaate tai muu rekvisiitta. Valokuvat yhteistyössä Muotoiluhuone Tuokion Sannin kanssa.

Leirin hinta on 400€

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 310€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta.

Ohjaajina leirillä toimii Fanni Kaitila ja Ella-Mari Haatainen.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä info@tallibaldur.com, tai soittamalla/viestillä 040 7030 135 / Fanni.

Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, ikä, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, ratsastuskokemus sekä ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat (sairaudet, allergiat, rajoitteet). Erityisruokavalioista veloitetaan 20€ lisämaksu, laktoositonta meillä tarjoillaan jo valmiiksi).


1.-3.7 & 5.-7.7. SENNULEIRIT 3pv

Kolmen päivän mittainen irtiotto ihanien issikoiden parissa ratsastaen, nauttien ihanasta seurasta, maittavat ruoat valmiina pöydässä ja takuulla vatsalihaksia herättelevää naurua. Majoitus on tallin pihapiirissä leiritalossa, josta löytyy wc ja saniteettitilat.

Leirin hinta on 345€ sis alv 24%.

Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, ratsastusta 4 tuntia sekä hevosen kanssa kontaktitunti maastakäsin. Lisäksi toinen illoista vietetään hemmotellen porealtaalla viinien kera.

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 255€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu enintään 10 ensin varannutta.

Ilmoittaudu etukäteen viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7030135 / Fanni.8.-12.7. ESTELEIRI +12v 5pv

Esteleiri on suunnattu yli 12 vuotiaille heppahulluille, joila perustason asiat ovat hanskassa sekä esteillä kokemusta vähintään 50 cm radoista. Leirillä tunnit painottuvat esteisiin. 

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä hevosten ruokintaan, perushoitoon ja treenaamiseen, aiempaa issikkakokemusta ei tarvita! 

Ratsastustunneilla ratsastetaan pienryhmissä kentällä, maneesissa tai maastossa tasoryhmissä. Esteleirillä estetunteja on enmmän, mutta hauskanpitoa yömaaston ja leikkitunnin kanssa sekä koulu/askellajiratsastusta unohtamatta. Leiriin kuuluu 2 ratsastusta per päivä, leirikisat kuuluvat tietysti jokaiseen leiriin! Leirillä estetunnit pitää Katja Rantala.

Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän ja iltanuotio laavulla tai saunailta järven rannassa rauhoittaa mukavasti. Leiriläiset majoittuvat tallin pihapiirissä isosten kanssa tilavassa erillisrakennuksessa josta löytyy suihku ja saniteettitilat. Leireillä ohjaajat ohjaavat paljon vapaa-ajan ohjelmaa, leirikasteelta ja keppareiltakaan ei varmasti vältytä!

Leiriltä saat myös muistoksi valokuvan lempihevosesi kanssa joten varaa mukaan haluamasi vaate tai muu rekvisiitta. Valokuvat yhteistyössä Muotoiluhuone Tuokion Sannin kanssa.

Leirin hinta on 630€ / 5pv.

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 540€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta. Halutessa leirille voi saapua jo edellisenä iltana 25€:n hinnalla sisältäen ilta- ja aamupalan.

Ohjaajina leirillä toimii Fanni Kaitila ja Ella-Mari Haatainen.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä info@tallibaldur.com, tai soittamalla/viestillä 040 7030 135 / Fanni.

Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, ikä, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, ratsastuskokemus sekä ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat (sairaudet, allergiat, rajoitteet). Erityisruokavalioista veloitetaan 20€ lisämaksu, laktoositonta meillä tarjoillaan jo valmiiksi.


KEVÄT 2024

HIIHTOLOMALEIRIT 2024

17.-19.2. lapset (ala-asteikäiset)
21-23.2. Junnut (+10v)

Hiihtolomaleirit sopii heppahulluille lapsille ja junnuille joilla on ainakin alkeiskurssin taidot hallussa. Ensimmäinen leiri on suunnattu ala-asteikäisille, jälkimmäinen leiri on suunnattu yli 10 vuotiaille junnuille. 

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä islanninhevosten ruokintaan, perushoitoon, ja ratsastetaan monipuolisesti tunneilla, aiempaa issikkakokemusta ei tarvita! Ratsastustunneilla ratsastetaan pienryhmissä kentällä tai maneesissa ja ohjelmassa on sileän työskentelyn lisäksi, puomeja / esteitä, leikkitunti tai voidaan mennä ilman satulaa.

Leiriin kuuluu 2 ratsastusta per päivä, leirikisat kuuluvat tietysti jokaiseen leiriin! Lisäksi sään salliessa pulkkaillaan poneilla! Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän. Leiriläiset majoittuvat tallin pihapiirissä ohjaajien kanssa tilavassa erillisrakennuksessa josta löytyy suihku ja saniteettitilat.

Leirin hinta on 285€ / 3pv

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 195 kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittaudu etukäteen viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7030135 / Fanni.


MENNEITÄ LEIRIPÄIVIÄ:

LEIDILIKE - VENETSIALAISET

Elokuun viimeinen viikonloppu vietetään luksusohjelmasta nauttien aikuisten kesken! Kuulas, alkava syksy kutsuu rauhalliselle metsäretkelle ratsain ja hevosten kanssa harjoitellaan maastakäsin ja ratsain toimimista hevosen kanssa yhdessä. 

Koska jokaisen naisen tulisi helliä itseään niin Kurvikuningatar-Piian opastuksella tartutaan meikkisiveltimiin ja harjoitellaan kauneudenhoitotaikoja. Muotoiluhuone Tuokion korupajassa rakennetaan itse ihanat korut juuri omaan silmään sopivaksi ja Sanni Takkinen ikuistaa jokaisen oman elämänsä kuningattaren valokuvaan jonka saat itsellesi muistoksi. Tämän kaiken lisäksi leirin hintaan sisältyy majoitus tallin leiritalossa 2hengen karsinoissa, ruokailut 4 kertaa päivässä sekä alv.

Leirin hinta on 345€/ osallistuja.

Mukaan mahtuu enintään 8 ensin varannutta.


ERITYISLASTEN LEIRIPÄIVÄT

Asuuko teillä erityisen ihana heppahullu? Erityisen ihanien oma päiväleiri 15.6. ja 13.7. Tämä päivä on omistettu ihanille kohtaamisille pörröharjaisen issikan kanssa, tomerille tallitytöille ja -pojille jotka haluavat oppia tuntemaan hevosen kanssa toimimisen aakkosia mutta tarvitsevat tukea toimiinsa.Päivä sisältää tutustumista tallihommiin, hevosen hoitamiseen ja halailemiseen ja tietenkin ratsastamiseen. Päivän kesto on 9-15 ja mukaan tarvitaan oma avustaja. Tallin puolesta hevosilla on taluttaja. 

Päivän hinta on 85€/lapsi. 

Hintaan sisältyy toiminnan ohjaus, ratsastustuokio, lounas ja välipala (tarjoillaan sekä leiriläiselle että omalle avustajalle). Ratsastajien painoraja on 80 kiloa koska ratsuina on ponikokoiset islanninhevoset ja ratsaille tulee pystyä nousemaan kevyesti avustettuna ilman ramppia tai oltava avustajan nostettavissa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä ruokarajoitteista, mahdollisesta aiemmasta hevoskokemuksesta sekä muista turvallisuuden kannalta huomioitavista asioista sähköpostilla osoitteeseen info@tallibaldur.com. 

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä info@tallibaldur.com.

Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus, helpoiten sen saa vaikka liittymällä paikalliseen ratsastusseuraan Rauman Hevosystävät ry:een. 

Leirin ohjaa pararatsastuksenohjaajaopiskelija Maria Tuomialho.


LASTEN UNELMAPÄIVÄ

Tällä leirillä voi aloitella heppailuun tutustumisen vaikket olisi aiemmin ollut hevosten parissa tai olet ollut vasta vähän. Ihanien issikoiden parissa pääset opettelemaan harjausta, taluttamista, varusteita, tallin arkea ja talutusratsastuksella tietysti aloitellaan myös! Tallin mahtavimmat leiriavustajat neuvovat, auttavat ja leikittävät leiriläisiä koko päivän

Leirillä syödään myös lounasta ja välipalaa ja leiripäivä kestää 9-15. Leiri soveltuu niin lapsille (6v+) kuin aikuisille jotka haluavat puuhata muutakin kuin ratsastusta.

Yhden päivän hinta on 65€ sisältäen 1 ratsastustunti, lounas, välipala sekä koko päivän ohjatun toiminnon plus alv:n.

Ilmoittaudu Hopotissa.


AIKUISTEN UNELMAPÄIVÄ

Tämä päivä on omistettu nauttimiselle ja rauhoittumiselle, turpaterapialle, ilolle ja naurulle!Päivä alkaa kiireettömällä brunssilla tallin laavulla ja hevostenhoitoa ja tallielämää vedetään keuhkot täyteen koko päivän mitalla! Päivän ohjelmassa on rauhallinen metsäretki ratsain, talikkojumppaa, hevosten hellimistä ja hoitamista, tunti ratsastamisen perusteita tai tölttiin tutustumista; jokaiselle omien taitojen mukaan kahdessa pienryhmässä ratsastaen. Alaikäraja 16 vuotta. 

Leiripäivä kestää 9-16 ja hinta päivälle on 80€. 

Päivään kuuluu myös lounas joten ilmoittautumisen yhteydessä infoathan ruokarajoitteista viestillä info@tallibaldur.com. Leirin ohjaa Marianna Hanni.