Leirit

LEIRIKUVAUKSET ALEMPANA

Meillä leireillään ympäri vuoden, mutta etenkin kesällä! Ohjelmassa sekä päiväleirejä, että yön yli leirejä,
lapsille ja aikuisille. Katso alempaa myös mm. erityisen ihanien omat leiripäivät!


VARAA OMALLE YSTÄVÄPORUKALLESI IKIOMA LEIRIVIIKONLOPPU!

Rentoudu, opi uutta ja nauti läsnäolemisesta ystävien kesken lempeässä ympäristössä osaavien ratsujen ja kannustavan ohjauksen kera. Herkulliset ruuat, kodinomainen majoitus ja loistavat puitteet ratsastuksen harrastamiseen kaikilla keleillä takaavat elämyksentäyteisen lomasen. 

Tunnelmallinen mummolamajoitus sopii viikonloppuleireilyyn ystäväporukoille tai perheleirin lepopaikaksi. Rauhallinen sijainti parin kilometrin päässä Tallilta, täällä on helppo pysäyttää aika! Pihasaunan lempeään lämpöön voi jättää lihasjumit ratsastusten päätteeksi ja herätä uuteen aamuun tuoreen kahvin tuoksulla, täysylläpito kuuluu leireille. Tilaa 5-8 hengelle, muu ohjelma voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. Kokoa oma porukka ja varaa sopiva hetki hevoslomalle meiltä!

Lisätiedot ja yhteydenotto viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7366066 / Piia. 


KESÄ 2023

5.-9.6. Junnuleiri 10-12v

12.-16.6. Junnuleiri 12v +

19.-21.6. Lasten alkeet 7-10v 3pv

27.-30.6. Junnuleiri 10-12v 4pv

3.-7.7. Junnuleiri 12v +

10.-14.7. Junnuleiri 10-12v

21.-23.7. Helleleiri leideille

28.-30.7. Pitsileiri leideille


JUNNULEIRIT 10-12v & 12v

Baldurin junnuleirit sopivat heppahulluille junnuille joilla on perustaidot jo kutakuinkin on hanskassa tai ainakin alkeiskurssin taidot hallussa.

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä islanninhevosten ruokintaan, perushoitoon, treenaamiseen ja vaikkapa kisavalmisteluihin tutustuen, aiempaa issikkakokemusta ei tarvita!

Ratsastustunneilla ratsastetaan pienryhmissä kentällä, maneesissa tai maastossa tasoryhmissä ja ohjelmassa on askellajiratsastuksen lisäksi esteitä, yömaasto, leikkitunti tai voidaan mennä ilman satulaa. Leiriin kuuluu 2 ratsastusta per päivä, leirikisat kuuluvat tietysti jokaiseen leiriin!

Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän ja iltanuotio laavulla tai saunailta järven rannassa rauhoittaa mukavasti. Leiriläiset majoittuvat tallin pihapiirissä isosten kanssa tilavassa erillisrakennuksessa josta löytyy suihku ja saniteettitilat. Leireillä leiri-isoset ohjaavat paljon vapaa-ajan ohjelmaa, leirikasteelta ja keppareiltakaan ei varmasti vältytä!

Leireiltä saat myös muistoksi valokuvan lempihevosesi kanssa joten varaa mukaan haluamasi vaate tai muu rekvisiitta. Valokuvat yhteistyössä Muotoiluhuone Tuokion Sannin kanssa.

Leirin hinta on 490€ / 5pv tai 390€ / 4pv

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 400€ / 300€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta. Halutessa leirille voi saapua jo edellisenä iltana 25€:n hinnalla sisältäen ilta- ja aamupalan.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7366066 / Piia. 

Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, ikä, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, ratsastuskokemus sekä ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat (sairaudet, allergiat, rajoitteet). Erityisruokavalioista veloitetaan 20€ lisämaksu, laktoositonta meillä tarjoillaan jo valmiiksi.


19.-21.6. LASTEN ALKEET 7-10v 3pv

Baldurin lasten leiri sopii heppahulluille lapsille joilla ei vielä ole hurjasti kokemusta hevosten kanssa toimimisesta tai ovat vasta aloittamassa harrastusta.

Leirillä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita ja vietetään tallin arkea yhdessä hevosten ruokintaan ja hoitamiseen, irtojuoksuttamiseen ja poniagilityyn perehtyen. Ratsastustunneilla ratsastetaan kentällä, maneesissa tai maastossa tasoryhmissä ja ohjelmassa on ratsastuksen alkeita tai perusteita pohjataitojen mukaisesti.

Täyshoito herkullisin ruuin takaa menon jatkuvan koko päivän ja iltanuotio laavulla tai saunailta järven rannassa rauhoittaa mukavasti. Leirille voi osallistua myös päiväleirinomaisesti yöpyen kotona. Leiriläiset majoittuvat tallin pihapiirissä isosten kanssa tilavassa erillisrakennuksessa josta löytyy suihkut ja saniteettitilat. Leireillä leiri-isoset ohjaavat paljon vapaa-ajan ohjelmaa, leirikasteelta ja keppareiltakaan ei varmasti vältytä!

Leirin hinta on 290€

Leirin hinnasta maksetaan 90€ varauksen yhteydessä ja loppumaksu 200€ kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Varausmaksua ei palauteta, sairastapauksessa leirin loppumaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta.

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7366066 / Piia.

Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, ikä, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, ratsastuskokemus sekä ruokarajoitteet tai muut huomioitavat asiat (sairaudet, allergiat, rajoitteet). Erityisruokavalioista veloitetaan 20€ lisämaksu, laktoositonta meillä tarjoillaan jo valmiiksi).


HELLELEIRI LEIDEILLE 21.-23.7.

Viikonlopun mittainen irtiotto ihanien issikoiden parissa ratsastaen, nauttien ihanien naisten seurasta, maittavat ruoat valmiina pöydässä ja takuulla vatsalihaksia herättelevää naurua. Tälle leirille on mahdollista saada myös ekstrahemmottelua hieronnasta! Majoitus on merenrannalla Helmirannan hirsimökissä jonne kuljetaan omilla autoilla.

Leirin hinta on 345€ sis alv 24% pe-su.

Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, ratsastusta 5 tuntia sekä kehonhuolto ja hevosen kanssa kontaktitunti maastakäsin. Hieronta veloitetaan erikseen.

Mukaan mahtuu enintään 8 ensin varannutta ja varaukset tehdään Piialle viestillä numeroon 040 7366066.PITSILEIRI LEIDEILLE 28.-30.7.

Viikonlopun mittainen irtiotto ihanien issikoiden parissa ratsastaen, nauttien ihanien naisten seurasta, maittavat ruoat valmiina pöydässä ja takuulla vatsalihaksia herättelevää naurua. Ihan kiireettömäksi ei leiriä voida luvata sillä Rauman Mustan Pitsin Yöhön voi halutessaan lähteä perjantaina ja lauantaina iltamyöhään asti on saunamökki paljun ja uimamahdollisuuden kera varattuna. Majoitus on merenrannalla Helmirannan hirsimökissä jonne kuljetaan omilla autoilla.

Leirin hinta on 345€ sis alv 24% pe-su.

Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, ratsastusta 5 tuntia sekä kehonhuolto ja hevosen kanssa kontaktitunti maastakäsin.

Mukaan mahtuu enintään 8 ensin varannutta ja varaukset tehdään Piialle viestillä numeroon 040 7366066.KESÄ 2022

samantyyppisiä leirejä ja leiripäiviä tulossa myös kesälle 2023


ERITYISLASTEN LEIRIPÄIVÄT

Asuuko teillä erityisen ihana heppahullu? Erityisen ihanien oma päiväleiri 15.6. ja 13.7. Tämä päivä on omistettu ihanille kohtaamisille pörröharjaisen issikan kanssa, tomerille tallitytöille ja -pojille jotka haluavat oppia tuntemaan hevosen kanssa toimimisen aakkosia mutta tarvitsevat tukea toimiinsa.Päivä sisältää tutustumista tallihommiin, hevosen hoitamiseen ja halailemiseen ja tietenkin ratsastamiseen. Päivän kesto on 9-15 ja mukaan tarvitaan oma avustaja. Tallin puolesta hevosilla on taluttaja. 

Päivän hinta on 85€/lapsi. 

Hintaan sisältyy toiminnan ohjaus, ratsastustuokio, lounas ja välipala (tarjoillaan sekä leiriläiselle että omalle avustajalle). Ratsastajien painoraja on 80 kiloa koska ratsuina on ponikokoiset islanninhevoset ja ratsaille tulee pystyä nousemaan kevyesti avustettuna ilman ramppia tai oltava avustajan nostettavissa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä ruokarajoitteista, mahdollisesta aiemmasta hevoskokemuksesta sekä muista turvallisuuden kannalta huomioitavista asioista sähköpostilla osoitteeseen info@tallibaldur.com. 

Leirille ilmoittaudutaan etukäteen viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7366066 / Piia.

Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus, helpoiten sen saa vaikka liittymällä paikalliseen ratsastusseuraan Rauman Hevosystävät ry:een. 

Leirin ohjaa pararatsastuksenohjaajaopiskelija Maria Tuomialho.


LASTEN UNELMAPÄIVÄ

Tällä leirillä voi aloitella heppailuun tutustumisen vaikket olisi aiemmin ollut hevosten parissa tai olet ollut vasta vähän. Ihanien issikoiden parissa pääset opettelemaan harjausta, taluttamista, varusteita, tallin arkea ja talutusratsastuksella tietysti aloitellaan myös! Tallin mahtavimmat leiriavustajat neuvovat, auttavat ja leikittävät leiriläisiä koko päivän

Leirillä syödään myös lounasta ja välipalaa ja leiripäivä kestää 9-15. Leiri soveltuu niin lapsille (6v+) kuin aikuisille jotka haluavat puuhata muutakin kuin ratsastusta.

Yhden päivän hinta on 65€ sisältäen 1 ratsastustunti, lounas, välipala sekä koko päivän ohjatun toiminnon plus alv:n.

Ilmoittaudu Piialle WhatsApilla 040 7366066 tai Hopotissa.


AIKUISTEN UNELMAPÄIVÄ

Tämä päivä on omistettu nauttimiselle ja rauhoittumiselle, turpaterapialle, ilolle ja naurulle!Päivä alkaa kiireettömällä brunssilla tallin laavulla ja hevostenhoitoa ja tallielämää vedetään keuhkot täyteen koko päivän mitalla! Päivän ohjelmassa on rauhallinen metsäretki ratsain, talikkojumppaa, hevosten hellimistä ja hoitamista, tunti ratsastamisen perusteita tai tölttiin tutustumista; jokaiselle omien taitojen mukaan kahdessa pienryhmässä ratsastaen. Alaikäraja 16 vuotta. 

Leiripäivä kestää 9-16 ja hinta päivälle on 80€. 

Päivään kuuluu myös lounas joten ilmoittautumisen yhteydessä infoathan ruokarajoitteista viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7366066/Piia. Leirin ohjaa Marianna Hanni.


ELOLEIRI LEIDEILLE 26.-28.8.

Viikonlopun mittainen irtiotto ihanien issikoiden parissa ratsastaen, nauttien ihanien naisten seurasta, maittavat ruoat valmiina pöydässä ja takuulla vatsalihaksia herättelevää naurua. Lauantaina iltamyöhään asti on saunamökki paljun ja uimamahdollisuuden kera varattuna. Majoitus on merenrannalla Helmirannan hirsimökissä jonne kuljetaan omilla autoilla.

Leirin hinta on 345€ sis alv pe-su.

Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, ratsastusta 5 tuntia sekä kehonhuolto ja hevosen kanssa kontaktitunti maastakäsin.

Mukaan mahtuu enintään 8 ensin varannutta ja varaukset tehdään Piialle viestillä numeroon 040 7366066.