Hevosten treeni / läpiratsastus

Onko töltti muuttunut epäpuhtaaksi tai kenties kadonnut kokonaan? Vai haluaisitko kehittää hevostasi välillä treenarin alla?

Hevosten läpiratsastus ja lisäkoulutus auttaa ratsastajaa nauttimaan hevosensa kanssa toimimisesta enemmän.

Soita 040 7030 135 ja kysy lisää!


Myytäviä islanninhevosia


2018 syntynyt mustanvoikko Vinnie ruuna etsii kotia ajan puutteen vuoksi. Leikkisä, rohkea ja kiltti, laumassa kasvanut nuori mies joka on tottunut käsittelyyn, juoksutukseen, varusteisiin ja ratsastajaan. Ei suuren suuri kooltaan, jäänee alle 135cm. Liikkuu isosti ja näyttää kaikkia askellajeja, saattaisi olla kisaradoille näytettävää ennemmin kuin tuntiponiksi. Kesäisin loimitettu kutinan takia, muutoin ollut terve. Tavattavissa Raumalla Ratsastuskeskus Baldur:issa. 

Soitathan tiedustelut 040 7366066 / Piia tai 040 7030 135 / Fanni


Onko sulla haussa uusi paras ystävä? Happy on hyväntuulinen kaveri, 5 vuotias toistaiseksi oriina elävä hurmuri. Se on Suomessa syntynyt ktk-vanhemmista oleva nuori, i. Hraunar, e. Hekla. Nelikäyntinen, ratsuna toimii hyvin ja osaakin paljon mutta ollut vähällä treenillä. Siivokäytöksinen käsitellä ja kiltti ja seurallinen, sopii paremmaksi harrastehepaksi jo lajiin vihkiytyneelle. Tavattavissa Raumalla, uutta kohti 8000 eurolla.
Lisätietoja viestillä tai numerosta 0407366066 / Piia soittamalla


Islanninhevosten myyntivälitys

Kun on aika luopua tai vaihtaa, voit tuoda hevosesi meille myyntiin.