Valmennukset

MONIPUOLISIA VALMENNUKSIA SAATAVILLA

Askellajivalmennuksia Piia Leppäsen ja
Arnella Nymanin ohjaamina.

Estevalmennuksia Susanna Syvärisen johdolla.

Kouluvalmennuksia Antti Lehtilän opastamina.

Näistä ota yhteyttä tallille niin pääset mukaan!

040 7366 066    |   info@tallibaldur.com


VALMENNUKSIA:

10.2. & 17.3. Sirpa Brumpton valmentaa

Lue lisää Hopotista oikean päivän kohdalta.


KURSSIT JA TAPAHTUMAT

KEVÄTKAUSI 2023


19.2. Hevosen kanssa - päiväkurssi 9.30-16

Islanninhevonen on eri epeli ja sillä on monenlaista ominaisuutta jotka erottavat sen tavallisesta ratsusta. Sen vahva ja kompakti olemus on alkuperäisrodulle ominaista ja sillä on säilynyt sen mahtava matkanteko-askellaji, töltti.

Päiväkurssilla paneudutaan hevosen kanssa toimimiseen teoriaopein, harjoitellaan kontaktia maastakäsin ja ratsain otetaan opit haltuun askellajiratsujen kanssa tunnilla. Kurssi soveltuu kaikentasoisille issikasta kiinnostuneille tai syvennystä askellajiratsastukseen kaipaaville. Päivä alkaa kahvitellen teorialla ja kevyt lounas nautitaan tallituvassa päivän aikana.

Kurssin anti sopii parhaiten jo perustaitoisille ratsastajille ikärajoista viis ja kurssin tunnit räätälöidään ratsastajien taitojen ja toiveiden mukaan.

Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala
Kurssipäivän hinta 95€.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@tallibaldur.com tai 040 7366066 tai Hopotissa

26.3. Unelmapäivä aikuiseen makuun

Tämä päivä on omistettu nauttimiselle ja rauhoittumiselle, turpaterapialle, ilolle ja naurulle! Päivä alkaa kiireettömällä brunssilla tallin laavulla ja hevostenhoitoa ja tallielämää vedetään keuhkot täyteen koko päivän mitalla! 

Päivän ohjelmassa on rauhallinen metsäretki ratsain, talikkojumppaa, hevosten hellimistä ja hoitamista, tunti ratsastamisen perusteita tai tölttiin tutustumista; jokaiselle omien taitojen mukaan kahdessa pienryhmässä ratsastaen. 

Päivään kuuluu myös lounas joten ilmoittautumisen yhteydessä infoathan ruokarajoitteista viestillä info@tallibaldur.com tai 040 7366066/Piia. 

Leiripäivä kestää 9-16 ja hinta päivälle on 95€. 

Leirin ohjaa Marianna Hanni.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla info@tallibaldur.com tai 040 7366066 tai Hopotissa


MENNEET KURSSIT

Täällä näet vanhempia, jo menneitä kursseja


29.10.2022 Halloween-tapahtuma klo 16-18

Hirmuisen Halloweenin merkeissä tallilla Avoimet Ovet! Kummitusten täyteiseen päivään on luvassa keppostelurata keppihevosille (tuunaa oma kepparisi hirviöksi ja ota mukaan!), kamalia kasvomaalauksia, karmiva kirjainsuunnistus ja talutusratsastusta hirviöponeilla! Varaudu myös Noitamuorin nuotiolle pikkurahalla ja tule vaikka paistamaan tikkupulla tai makkara! Päivän kauhein puku palkitaan klo 17 ällöttävin palkkioin joten varauduthan oikeanlaisella asustuksella!


23.10.2022 Perheleiri 9-15

Kutkuttaako tutustua talliin ja hevosiin yhdessä lapsen kanssa? Tämä leiripäivä sopii niin äidille, isälle, mummille, kummille tai muulle aikuiselle lapsen kanssa, jokainen pääsee itse opettelemaan ja ratsastamaan mutta parhaassa seurassa! Suositusikä lapsille 7-12v.

Sopii jo hiukan hevosiin tutustuneille tai takaisin ratsaille palaajille.Päivä tallilla tutustuen ihaniin issikoihin ja opetellen hevosten hoitoa ja ratsastuksen perusteita.

Hinta 70€ / osallistuja eli varaathan paikan sekä aikuiselle että lapselle/lapsille. 

Varaukset Hopotista tai viestillä. Hintaan sisältyy yksi ratsastustunti, lounas, ohjattu hevosten hoito sekä alv. Erityisruokavaliosta ilmoitathan varauksen yhteydessä viestillä numeroon 040 7366066 / Piia

8.10.2022 Harjoitusestekisat - KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Ratsastuskeskus Baldurin järjestämiin harjoitusestekilpailuihin sunnuntai 8.10. klo 16.00

Luokka 1: Puomiluokka(avustaja sallittu) A.1.0
Luokka 2: Ristikkoluokka A.1.0
Luokka 3: 30-40cm A.1.0
Luokka 4: 50-60cm A.1.1
Luokka 5: 70/80/90cm A.1.1 
(Ilmoittautuessa kerro minkä korkeuden haluat kisata luokassa 5).

1. Ilmoittautumiset ratsastuskoulun hevosilla kisaaville viimeistään 27.9. klo 20 mennessä tallin seinälle kolmen hevostoiveen kera. Tuntihevosilla max 3 starttia/hevonen. Muilla ilmoittautuminen päättyy 4.10. klo 20 mennessä ja ilmoittautumiset laitetaan tekstiviestitse numeroon 0451380668.
2. Kilpailupaikkana Ratsastuskeskus Baldurin kenttä, verryttely maneesissa (säävarauksella kilpailut siirtyy maneesin)
3. Osallistumismaksu 5€ + lähtömaksu 5€. Maksut maksetaan kilpailukansliaan käteisellä. 
4. Kanslia aukeaa tuntia ennen kilpailuiden alkua.
5. Kilpailupaikalla toimii buffetti ja hevostarvikekirpputori
6. Lähtölistat luettavissa 6.10. facebook-sivuilla
7. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin
8. Ruusuke/pokaalipalkinnot. Kilpailuissa palkitaan erikseen kisojen siistein suoritus!
9. Kilpailijoilla pitää olla oma vakuutus!!
10. Siisti ratsastusasu
11. Tuomarina ja ratamestarina Katja Rantala. 

Lisätiedot Katjalta 045 1380668. TERVETULOA KISAAMAAN!


25.9. ja 16.10.2022 Askellajiratsastuskurssi 9-15

Islanninhevonen on eri epeli ja sillä on monenlaista ominaisuutta jotka erottavat sen tavallisesta ratsusta. Sen vahva ja kompakti olemus on alkuperäisrodulle ominaista ja sillä on säilynyt sen mahtava matkanteko-askellaji, töltti.

Päiväkurssilla paneudutaan issikan syvimpään olemukseen teoriassa ja ratsain otetaan tuntumaa kahdella tunnilla askellajiratsuun, kurssi soveltuu kaikentasoisille issikasta kiinnostuneille tai syvennystä askellajiratsastukseensa kaipaaville. Päivä alkaa kahvitellen teorialla ja lounas nautitaan tallituvassa tai ulkosalla.

Kurssin anti sopii parhaiten jo perustaitoisille ratsastajille ikärajoista viis ja kurssin tunnit räätälöidään ratsastajien taitojen ja toiveiden mukaan.


Ohjaajana Srl:n I tason valmentaja, Piia Pensikkala ja kurssin hinta on 95€/osallistuja.

Ilmoittautumista varten laita viestiä msn tai 040 7366066 / Piia.


6.7.2022 Kouluratsastuksen rata -kurssi klo 10-17

Kaipaatko tukea kilpailemisen aloittamiseen tai radan ratsastamiseen paremmin? Tämä kurssi sopii mainiosti myös nuorille hevosille! Tällä kurssilla opetellaan kouluohjelman ratsastamista. Kurssin osallistuja saa valita aluksi kouluratsastusohjelman jota harjoittelee kurssin ajan paritunneille. Työstetään ensin rataa osissa ja edetään ohjelman esittämiseen kokonaisuudessaan. Lopuksi osallistujalla on mahdollisuus ratsastaa ohjelma rataharjoituksessa ja saada siitä kirjallinen arviointi.
Kurssi sisältää 3 parituntia, teoriaosuuden ja rataharjoituksen sekä karsinapaikan omin eväin omalle hevoselle tai tallilta lainaratsun(issikka). 

Kurssin ohjaa kouluratsastaja, lakimies Jenna Piippo joka on kilpaillut kansallisella tasolla Prix st. Georges - luokissa saakka. Jennalla on pitkä kokemus omista hevosista ja hän valmentautuu Heidi Svanborgin silmien alla jonka oppeja tuo omaan ohjaamiseenkin.

Kurssin hinta on 220€/ratsukko, ilmoittaudu Piialle 040 7366066 tai info@tallibaldur.com.

 3.7. ja 14.8.2022 Unelmapäivä lapsille 

Tällä leirillä voi aloitella heppailuun tutustumisen vaikket olisi aiemmin ollut hevosten parissa tai olet ollut vasta vähän. Ihanien issikoiden parissa pääset opettelemaan harjausta, taluttamista, varusteita, tallin arkea ja talutusratsastuksella tietysti aloitellaan myös! Tallin mahtavimmat leiriavustajat neuvovat, auttavat ja leikittävät leiriläisiä koko päivän.

Lasten unelmapäivän hinta on 65€.

Lue lisää ihanasta unelmapäivästä kohdasta > Leirit ja ilmottaudu Piialle 040 7366066 tai Hopotissa.


11.-12.7.2022 Baanakurssi 2vrk

Kiinnostaisiko kisaaminen? Mielitkö baanalle kokeilemaan?Kahden päivän mittainen askellajiratsastuskurssi jossa käydään läpi kilparatsastuksen perusteita teoriassa ja ratsastetaan niin kuin kisoissa konsanaan! Kurssi sopii ihan kaikille kenen tekee mieli baanalle. Ei kisaamispakkoa. Ikärajaton, mutta hevosen hallinta kaikissa askellajeissa tulee olla kutakuinkin hanskassa.

Päivään sisältyy paritunti kentällä(ma) ja baanalla(ti), teoriaosuus mitä radalla tehdään ja mitä ei saa tehdä , baanankäyttömaksu, tallin hevosten kuljetus, lounas ja alv.

Tänne voit tulla mukaan myös omalla hevosella ja hinta silloin sisältää karsinapaikan.

Kurssin hinta 180€, sisältää molemmat päivät.

Varauksen voit laittaa viestillä Piialle 040 7366066 tai info@tallibaldur.com

10.7.2022 Unelmapäivä Aikuisille

Tämä päivä on omistettu nauttimiselle ja rauhoittumiselle, turpaterapialle, ilolle ja naurulle! Päivä alkaa kiireettömällä brunssilla tallin laavulla ja hevostenhoitoa ja tallielämää vedetään keuhkot täyteen koko päivän mitalla! Päivän ohjelmassa on rauhallinen metsäretki ratsain, talikkojumppaa, hevosten hellimistä ja hoitamista, tunti ratsastamisen perusteita tai tölttiin tutustumista; jokaiselle omien taitojen mukaan kahdessa pienryhmässä ratsastaen. Alaikäraja 16 vuotta.

Aikuisten unelmapäivän hinta on 80€.

Lue lisää näistä ihanista unelmapäivistä kohdasta > Leirit ja ilmottaudu Piialle 040 7366066 tai Hopotissa.


Muita menneitä tapahtumia:

- Tunnelmaponikuvaus

- Estekurssi junnuille

- Estekurssi aikuisille

- Alkeista alkuun aikuisille