VIETÄ MEILLÄ IKIMUISTOINEN

Synttärijuhla tai tapahtuma

Meillä on toimivat tilat järjestää tapahtumia eri kokoisille ryhmille. Maneesi luo suojaa sään vaihteluille joten meillä ei tarvitse seistä vesisateessa tai tehdä säävarauksia tapahtumien toteumiseen.

Ryhmille räätälöidään ryhmäkoon, aikataulun, aiemman osaamistason ja toiveiden mukaan sopiva kokonaisuus. Alla hieman esimerkkejä palvelupaketeistamme, mutta mikäli sieltä ei löydy mieleistä, niin soita tai lähetä sähköpostia. Luodaan yhdessä mieliinpainuva elämys osallistujille!

Meiltä myös supersuloiset hepat talutusratsastukseen eri tapahtumiin, katso alta lisää!


Yksisarvissynttärit

Heppojen hoitohetkessä valmistellaan pari upeista upeinta yksisarvisratsua. Harjausta, haleja, kultaa ja kimalletta, kenties pari palmikkoakin mahtuu ruuhkatukkaisten karvakavereiden harjaan! 
Hellittelyhetken perään retkeillään tehtäväradalle ratkaisemaan hassujakin pulmia hevosten kanssa talutusratsain tai jos taidot riittää niin ihan saa itsekin ratsastaa.

Heppailun jälkeen nautiskellaan satumaisen hyviä yksisarvisten herkkuja kakkutarjoilun myötä. 

Ryhmäkoko 8-10 lasta, kesto 3h. Hinta sisältää ohjelman, ohjaajan, tarjoilut ja alv.

300€
(tapahtumassa tarvitaan 1-2 omaa taluttajaa. Jos sinulla ei ole taluttajia, tarjoamme lisämaksusta taluttajat tallin puolesta, +25€/taluttaja)

Tiedustelut ja varaukset Fannilta 040 7030 135, info@tallibaldur.com tai messengerissä


Lännen Juhlat

Onko teillä kotona sankari vailla juhlia? Järjestä oikeat Lännen Juhlat hevosranchille! Hevosten hoito kuuluu oikeaan Cowboyn elämään ja ratsastusta päästään kokeilemaan vaikka intiaanien tyyliin ilman satulaa. Tutustuminen eläimiin saa kruunun kun päästetään tallin minipossu Hermanni morjestamaan porukkaa.
Lännen Juhlat sisältää tietysti myös kakkua ja herkkuja teemaan sopivasti!

Ryhmäkoko 8-10 lasta, kesto 2h. Hinta sisältää ohjelman, ohjaajan, tarjoilut ja alv.

200€
(tapahtumassa tarvitaan 1-2 omaa taluttajaa. Jos sinulla ei ole taluttajia, tarjoamme lisämaksusta taluttajat tallin puolesta, +25€/taluttaja)

Tiedustelut ja varaukset Fannilta 040 7030 135, info@tallibaldur.com tai messengerissä


Turpaterapiaa työporukalle!
Ponienergiaa polttareihin!

Lempeä issikka, vehreä metsä, puiden lomassa puikkelehtiva metsäpolku ja lopuksi makoisat eväät laavulla nuotion äärellä. Parempaa yhteistä tekemistä tuskin voi odottaa! Tallilla aloitetaan luomaan yhteyttä hevoseen hoitamalla ratsut valmiiksi ja kentällä tutustutaan taluttaen hevosen ohjaamisen perusteisiin. Ratsaille noustaan jakkaran ja ohjaajan avustamana ja pienen tunnustelun jälkeen ohjataan ratsut metsäretkelle rauhalliseen tahtiin samoamaan ja retken päätteeksi halukkaat voivat kokeilla tölttiä kentällä jos rahkeet ratsastajilla siihen riittävät. Lopuksi nautitaan tallin laavulla kiireetön eväshetki kahvin ja nuotiolla paahdetun eväsleivän parissa. Tapahtuma sopii erikokoisille ryhmille ja myös kokemattomille hevosmiehille tai -naisille. Ratsastajan painoraja on 90 kiloa aloittelijoille koska ratsuina on pienikokoiset islanninhevoset.

Ryhmän toiveista riippuen ratsastusaika voi olla 30 minuuttia tai 60 minuuttia. Isompien ryhmien kohdalla ratsastuskierroksia voi olla useampia.

Hintaesimerkki vähintään 10 hengelle on 50€/osallistuja 

Hinta sisältää ohjatun ratsastusretken islanninhevosella, eväät laavulla ja arvonlisäveron.

Kerää oma ryhmäsi ja ota yhteyttä info@tallibaldur.com tai soittamalla 040 7030 135 / Fanni, niin tehdään teille yhteisiä muistoja koko ryhmän kesken!


Viikinkiretki

Ratsut on valmisteltu valmiiksi rohkeille viikingeille laavakenttien ylitystä varten ja lyhyen ohjeistuksen jälkeen suunnataan hevoset minimetsäretkelle 5 hengen ryhmissä. Rohkaisuryyppy ja savulihamaistiainen kuuluu osana ohjelmaa.

Retki voidaan järjestää 4-15 hengen porukoille kerrallaan hintaan 50€/pää.

Hinta sisältää ohjatun ratsastusretken islanninhevosella, pienet eväät ja arvonlisäveron.

Sopii mainiosti vaikka työporukalle! Ota yhteyttä info@tallibaldur.com tai soittamalla 040 7030 135 / Fanni


PonyBreakfast

Hevosten heinän tasainen rouskutus, lempeiden issikoiden kanssa puuhailu ja kiireetön aamupala laavulla nuotion äärellä. Voisiko olla parempaa päivän aloitusta?

Aamutalli alkaa klo 8 aikaan heinien jaolla ja laavulla on eväät katettuna jo kohta. Issikoiden hoitamista, halailua herkuttelun lomassa ja pienet (talutus)ratsastusretket lähimetsään kuuluvat unelmien talliaamuun. Tämä tapahtuma sopii hyvin lapsiperheille ja mukaan sopii 2-3 aikuista ja 4-6 lasta (max 10v) kerralla.

Tapahtuman kesto on noin 2 tuntia. Hinta sisältää ohjauksen, 2 ratsua ryhmän kokoonpanosta riippuen talutusratsastukseen ja hoitamiseen, aamiaisbuffetin ja arvonlisäveron.

250€

Varaa sopiva päivä ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@tallibaldur.com tai soittamalla 040 7030 135 / Fanni


Aamuharmoniaa

Lempeä issikka, vehreä metsä, puiden lomassa puikkelehtiva metsäpolku ja lopuksi brunssiaamupala laavulla nuotion äärellä. Parempaa päivän aloitusta tuskin voi odottaa! Tallilla aloitetaan luomaan yhteyttä hevoseen hoitamalla ratsut valmiiksi ja kentällä noustaan ratsaille. Pienen tunnustelun jälkeen ohjataan ratsut metsäretkelle rauhalliseen tahtiin samoamaan ja retken päätteeksi halukkaat voivat kokeilla tölttiä kentällä. Lopuksi nautitaan tallin laavulla kiireetön brunssiaamiainen.

Tapahtuma sopii 4-6 hengen ryhmälle joka itsenäisesti pystyy ratsastamaan rauhalliseen tahtiin.

Tapahtuman kesto on noin 2,5h. Hinta sisältää ohjatun ratsastusretken islanninhevosella, brunssiaamiainen ja arvonlisäveron.

Hinta vähintään 4 hengelle on 55€/osallistuja.

Varaa sopiva päivä ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@tallibaldur.com tai soittamalla 040 7030 135.

Retkelle voit liittyä myös yksin mukaan valmiiksi järjestettyihin päiviin vaikkapa Hopoti:n kautta varaamalla.


Oma tapahtuma jossain
muualla kuin tallilla?

Onko mielessäsi jokin oma, järjestösi tai yrityksesi tapahtuma, johon osallistuu myös lapsia? Meillä olisi tarjota kilttejä ja supersuloisia hevosia talutusratsastukseen. Tuomme hevoset paikan päälle ja meiltä löytyy myös omat taluttajat. Hevoset voidaan somistaa vaikka yksisarvisiksi tai lännenratsuiksi, tai vaikkapa Halloween-kummituksiksi. 

Kysy lisää sähköpostilla info@tallibaldur.com tai soittamalla 040 7030 135.